E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 28.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Klimmen
  • Educatieve speurtocht
  • Klimdiploma
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Lekker klimmen

Centraal op de Veluwe, midden in de natuur vind je Klimbos Garderen. Door een uniek zekersysteem, waarbij je continu gezekerd bent, is dit het veiligste klimbos van Nederland. In Klimbos Garderen vind je diverse parcoursen, waaronder een parcours met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun onderdelen. Ook voor de ongeoefende en minder sportieve klimmers is dit klimbos dus zeer geschikt!

Volop klimplezier voor iedereen van 4 tot 104 jaar oud en een gewicht tot maximaal 120 kg. Het park bestaat uit maar liefst negen verschillende parcoursen. Om te beginnen is er het nettenparcours 'Netventure', speciaal voor de allerkleinsten. Daarnaast zijn er acht parcoursen die je met een minimale lengte van 1.20 meter kunt beleven. Deze parcoursen zitten vol leuke, spannende en avontuurlijke elementen. Van een tonnenlift, Wipe out ballen tot glijbaan, evenwichtsbalken, een bewegend net en een spinnenweb. En zelfs een skateboard en een fiets op 25 meter hoogte. Je komt onderweg van alles tegen in de bomen! En vergeet niet te lachen als je langs de camera komt!

Onderbouw groep 1 t/m 4 gaan naar Schovenhorst,

1,5 km van Klimbos Garderen gelegen. Er is keuze uit speelse buitenprogramma's: Speurneuzen en Spoorzoekers, de Tijdmachine van Schovenhorst en de Strijd om Schovenhorst. Schovenhorst is een unieke bomentuin met leuke educatie voor kleine kinderen. Beklim de bostoren, en maak je eigen boshut! Kijk voor meer informatie op  www.schovenhorst.nl

Bovenbowuw groep 5 t/m 8 gaan klimmen in het leukste, veiligste en hoogste klimbos van de Veluwe. Ze zullen dit gaaf vinden en er jaren later nog over praten! Op de verschillende parcoursen hebben wij educatie opgehangen en kunnen de kinderen tijdens het klimmen en klauteren speuren en leren. Iedereen krijgt een klimdiploma en een puzzelboekje met vragen over de educatie in de bomen. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Het arrangement is uit te breiden met ranja en chips à € 1,75 per persoon. of met ranja, chips én een waterijsje à € 2,75 per persoon. Liever patatmaaltijd (patat + kroket of frikandel of kaassouflé en ranja)? Dat kan ook tegen een kleine meerprijs van € 3,50 per persoon.

Programma

Tijdsbestek: ca. 10.00 -14.00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer