E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 30.50

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Klimmen
  • Educatieve speurtocht
  • Klimdiploma
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Klimmen en klauteren in de bomen!

Een schoolreis om nooit te vergeten! Klim met je klasgenoten over een avontuurlijk parcours tussen de bomen in Garderen.

Centraal gelegen op de Veluwe, midden in de natuur vind je Klimbos Garderen. Het veiligste klimbos van Nederland, aangezien je continue gezekerd bent aan een uniek zekersysteem. In Klimbos Garderen vind je negen parcoursen. 

Om te beginnen is er het nettenparcours 'Netventure', speciaal voor de allerkleinsten. Daarnaast zijn er acht parcoursen die je met een minimale lengte van 1.20 meter kunt beleven. Deze parcoursen zitten vol leuke, spannende en avontuurlijke elementen. Van een tonnenlift, Wipe out ballen tot glijbaan, evenwichtsbalken, een bewegend net en een spinnenweb. En zelfs een skateboard en een fiets op 25 meter hoogte. Je komt onderweg van alles tegen in de bomen! En vergeet niet te lachen als je langs de camera komt!

Bovenbouw - groep 5 t/m 8 
Klimmen in het Klimbos! Wat zullen ze dit gaaf vinden en er jaren later nog over praten! Op de verschillende parcoursen is er educatie opgehangen en kunnen de kinderen tijdens het klimmen en klauteren speuren en leren. Iedereen krijgt een klimdiploma en een puzzelboekje met vragen over de educatie in de bomen. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Landgoed Schovenhorst
Landgoed Schovenhorst vindt educatie van onschatbare waarde voor de kinderen van nu en de toekomst. Door deelname aan de Erfgoedcanon van Putten wordt binnen de natuurlijke omgeving van het Landgoed de belangstelling voor bos en natuur vergroot en gestimuleerd.

Genieten, spelen en leren, alles op één bijzondere plek. Landgoed Schovenhorst biedt schoolkinderen spannende belevenissen in het bos.

Onderbouw - groep 1 t/m 4
Landgoed Schovenhorst is 1,5 km van Klimbos Garderen gelegen. Er is keuze uit speelse buitenprogramma's: Speurneuzen en Spoorzoekers, de Tijdmachine van Schovenhorst en de Strijd om Schovenhorst. Schovenhorst is een unieke bomentuin met leuke educatie voor kleine kinderen. Beklim de bostoren en maak je eigen boshut! Kijk voor meer informatie op  www.schovenhorst.nl

Extra

Het arrangement is uit te breiden met ranja en chips à € 1,75 per persoon. of met ranja, chips én een waterijsje à € 2,75 per persoon. Liever patatmaaltijd (patat + kroket of frikandel of kaassouflé en ranja)? Dat kan ook tegen een kleine meerprijs van € 3,50 per persoon.

Programma

Tijdsbestek: ca. 10.00 -14.00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep