E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 19.00

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree tot Aviodrome
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Op schoolreisje met zowel de bus als het vliegtuig!

Instapkaarten bij de hand? Met een schoolreisje dat begint in een Boeing 747 en eindigt met een echte 4D-film beleven de kinderen een ongeëvenaard dagje in de wolken!

De collectie van Aviodrome - Aviodrome

Wil je een schoolreisje waarbij kinderen plezier combineren met een leerzame dag? Kom dan naar Aviodrome en maak een tijdreis in de geschiedenis van de luchtvaart. De afwisseling tussen bekijken, ervaren en doen maakt een schoolreisje bij Aviodrome voor elk kind een onvergetelijke ervaring!

Aviodrome heeft een complete verzameling van meer dan 100 oude en nieuwe vliegtoestellen. Bij Aviodrome kan je naast veel zien, lezen en horen, ook veel doen en beleven. Leef je uit op het springkussen, waan jezelf een echte piloot in de vliegsimulators of beleef een levens echt vliegavontuur in het 4D filmtheater.

Schoolreisje bij Aviodrome

Tijdens het schoolreisje bij Aviodrome is het ook mogelijk om door een gids rondgeleid te worden. De gids kan alle vragen van de kinderen over de vliegtuigen beantwoorden en geeft een extra beleving aan de route door de geschiedenis van de luchtvaart. Het bijboeken van een gids kost € 75,00.

Het arrangement is uit te breiden met friet met frietsaus en pakje drinken à € 3,55 per persoon. Raketijsje à € 1,00 per persoon en een snack à € 2,00 per persoon.

Aviodrome is goed te combineren met een bezoek aan de Bataviawerf. Meer informatie geven wij u graag.

Programma

Reisaanbod

Tijdsbestek: ca. 10.00 -15.00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

 

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer