E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 19.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Entree tot Aviodrome
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Op schoolreisje met de bus én het vliegtuig!

Instapkaarten bij de hand? Met een schoolreisje dat begint in een Boeing 747 en eindigt met een echte 4D-film beleven de kinderen een ongeëvenaard dagje in de wolken!

Wil je een schoolreisje waarbij kinderen plezier combineren met een leerzame dag? Kom dan naar Aviodrome in Lelystad en maak een tijdreis in de geschiedenis van de luchtvaart. De afwisseling tussen bekijken, ervaren en doen maakt een schoolreisje bij Aviodrome voor elk kind een onvergetelijke ervaring!

Aviodrome heeft een complete verzameling van meer dan 100 oude en nieuwe vliegtoestellen. Bij Aviodrome kan je naast veel zien, lezen en horen, ook veel doen en beleven. Leef je uit op het springkussen, waan jezelf een echte piloot in de vliegsimulators of beleef een levens echt vliegavontuur in het 4D filmtheater.

Extra

  • Tijdens het schoolreisje bij Aviodrome is het ook mogelijk om rondleiding met gids te volgen. De gids kan alle vragen van de kinderen over de vliegtuigen beantwoorden en geeft een extra beleving aan de route door de geschiedenis van de luchtvaart. Het bijboeken van een gids kost € 75,00.
  • Het arrangement is uit te breiden met friet met frietsaus en pakje drinken à € 3,55 p.p. Raketijsje à € 1,00 p.p. en een snack à € 2,00 p.p.


Tip: Aviodrome is goed te combineren met een bezoek aan de Bataviawerf. Meer informatie geven wij jouw graag.

Programma

Tijdsbestek: ca. 10.00 -15.00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep