E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 15.50

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Kabouterwandeltocht
  • Kinder/versierpannekoek met Heitje
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Op pad met Wouter Kabouter

Zet je rode puntmuts op en ga mee met Wouter Kabouter! Het Kabouterpad voor kinderen van 2 tot 6 jaar start bij onze pannenkoekenboerderij en is zo’n anderhalve kilometer lang. Houten paaltjes in de vorm van kabouters wijzen de weg. Onderweg kunnen de kinderen allerlei spelletjes doen en leren van alles over de natuur. En over kabouters natuurlijk! De tocht met opdrachten duurt ongeveer een uur

Op pad met Wouter Kabouter met je eigen rode puntmuts op. Een mooie tocht met opdrachten die ongeveer 1 uur duurt. Na afloop kunnen de peuters en kleuters genieten van een heerlijke kinderpannekoek, die ze zelf mogen versieren. Al met al één groot feest voor de allerkleinsten.

Meer plezier met een Heitje! Een Heitje is een unieke munt die speciaal voor De Heikamp in Ruurlo is geslagen. Een mooie beloning voor de kids voor het volgende karweitje: gezellig met z’n allen aan tafel zitten en genieten van elkaars samenzijn en lekker eten. Hiermee kunnen de kinderen naar de Heitjeshut. Dit is een blokhut met een soort automatiek vol Aardig-Heitjes: duurzaam speelgoed om uit te kiezen. 

Nog niet uitgewandeld? Tegen een meerprijs van € 2,00 per kind € 3,00 per volwassene) dwalen ze dan nog door het grootste doolhof van Nederland. Wie wil doolen in het groen, moet het in dit doolhof doen.’ Deze uitnodigende tekst lees je boven de toegangspoort van de oude doolhof (uit 1891!) naast de pannenkoekenboerderij. Kun jij de weg vinden in de grootste heggendoolhof van Nederland? Stap snel binnen en dwaal rond over de paden met een totale lengte van maar liefst 1.188 meter.

Programma

Reisaanbod

Tijdsbestek: ca. 10.30 -14.00 uur

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

 

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer