E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 15.50

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Kabouterwandeltocht
  • Kinder/versierpannekoek met Heitje
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Op pad met Wouter Kabouter in Ruurlo

Peuters & kleuters opgelet, zet je rode puntmuts op en loop het kabouterpad in Ruurlo. Ondereg leer je van alles over de natuur én kabouters!

Zet je rode puntmuts op en ga samen met Wouter Kabouter op pad. Maak een mooie kaboutertocht met opdrachten die ongeveer 1 uur duurt. Houten paaltjes in de vorm van kabouters wijzen jullie de weg. Onderweg kunnen de kinderen allerlei spelletjes doen en leren van alles over de natuur. En over kabouters natuurlijk! Na afloop kunnen de kids genieten van een heerlijke kinderpannenkoek bij De Heikamp. Wist je dat je je pannenkoek zelf mag versieren? Al met al één groot feest voor de allerkleinsten van 2 tot 6 jaar oud.

Tip:

Nog niet uitgewandeld? Tegen een meerprijs van € 2,00 per kind / € 3,00 per volwassene dwalen ze dan nog door het grootste doolhof van Nederland. Wie wil dolen in het groen, moet het in dit doolhof doen.’ Deze uitnodigende tekst lees je boven de toegangspoort van de oude doolhof (uit 1891!) naast Pannenkoekenboerderij De Heikamp. Kun jij de weg vinden in de grootste heggendoolhof van Nederland? Stap snel binnen en dwaal rond over de paden met een totale lengte van maar liefst 1.188 meter.

Programma

Tijdsbestek: ca. 10.30 -14.00 uur

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep