E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 66.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar op basis van 9 uur rust ter plaatse
  • Skipas ma-vr
  • Skihuur ma-vr
  • Helm
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Dagje Winterberg met de klas

Op de lange latten in Winterberg: dit uitstapje is sneeuwzeker. Zeker 17 pistes zijn bij vorst sneeuwzeker. En TCR Tours regelt graag uw skipas en de skimaterialen. Samen op de lange latten en dat op nog geen 4 uur vanaf uw thuisbasis? Dat kan!

Hoe gaaf is het om een dagje op excursie te gaan naar Winterberg?

In de vroege ochtend vertrekken we vanaf school - voortgezet onderwijs - om vervolgens rechtstreeks naar Winterberg te rijden. Hier aangekomen, krijgt iedereen zijn/haar skipas en skimateriaal uitgereikt en zijn de meer dan 30 afdalingen tot ieders beschikking! Door de 70 sneeuwkanonnen in het gebied zijn er bij vorst 17 skipistes sneeuwzeker!

Skiliftkarussel Winterberg telt 14 makkelijke (blauwe), 12 middelzware (rode) en 1,5 zware (zwarte) pistes.

Skiën maakt hongerig. Dus sluit deze dag af met bijvoorbeeld een heerlijk stamppotbuffet voor de leerlingen. Er zijn meerdere mogelijkheden, hiervoor maken we graag een passende offerte voor u. Een ontbijtpakket mee voor tijdens de heenreis? Dat verzorgen wij ook graag voor u!

Programma

Verblijf van 10.00-19.00 uur ter plaatse.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer