E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 66.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar op basis van 9 uur rust ter plaatse
  • Skipas ma-vr
  • Skihuur ma-vr
  • Helm huur
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Dagje sneeuwpret op zo'n 4 uur rijden

Sneeuwpret beleven samen met je klasgenoten en dat op nog geen 4 uur rijden? Dat kan! TCR Tours verzorgt graag een onvergetelijke dag Winterberg.

Hoe gaaf is het om een dagje met je klas op excursie te gaan naar Winterberg? Bij vorst zijn er zeker 17 pistes zijn sneeuwzeker in Winterberg. TCR Tours regelt graag uw skipas, skimaterialen, skilessen en eventuele extra's. 

In de vroege ochtend vertrekken we vanaf school - voortgezet onderwijs - om vervolgens rechtstreeks naar Winterberg te rijden. Hier aangekomen, krijgt iedereen zijn/haar skipas en skimateriaal uitgereikt en zijn er 29 afdalingen tot jouw beschikking! Door inzet van 70 sneeuwkanonnen in het gebied zijn er bij vorst 17 skipistes sneeuwzeker!

Skiliftkarussel Winterberg telt 14 makkelijke (blauwe), 12 middelzware (rode) en 1,5 zware (zwarte) pistes. Bekijk hier de actuele sneeuwconditie in Winterberg.

Skiën maakt hongerig. Dus sluit deze dag af met bijvoorbeeld een heerlijk stamppotbuffet voor de leerlingen. Er zijn meerdere mogelijkheden, hiervoor maken we graag een passende offerte. Een ontbijtpakket mee voor tijdens de heenreis? Ook dat verzorgen wij graag! 

Gezellig, gemakkelijk, geregeld! 

Programma

Verblijf van 10.00-19.00 uur ter plaatse.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep