E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 83-90 personen€ 17.00

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • Bezoek aan de Tweede Kamer
 • ProDemos Kamerdebat
 • Bezoek aan de Eerste Kamer
 • Democratie Experience
 • Binnenhofcheck
 • Gesprek met Kamerlid (indien mogelijk)
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Bezoek aan de Eerste & Tweede Kamer

Tijdens dit programma bezoekt de klas de Eerste Kamer, Tweede Kamer en Ridderzaal. Er is een programma ontwikkeld voor het vmbo en een programma voor havo/vwo.

Speciaal voor het voortgezet onderwijs: Op excursie naar de premier van Nederland!

Dagprogramma Politiek: Het Politiek dagprogramma duurt 5,5 uur en bestaat uit de volgende onderdelen: bezoek Tweede Kamer, ProDemos Kamerdebat, bezoek Eerste Kamer (niet op dinsdag), de Democratie Experience, de Binnenhofcheck en (indien mogelijk) een gesprek met een Kamerlid. Is een dag te lang, dan kunt u nog kiezen uit één van onderstaande programma's:

Politiek in Vogelvlucht:

Politiek in Vogelvlucht duurt drie uur en bestaat o.a. uit de volgende onderdelen: bezoek aan de Tweede Kamer, de Binnenhofcheck en de Democratie Experience.

Wetloop

(duurt ca. 3 uur): Programma voor het  vmbo.

De leerlingen volgen -in de rol van bijvoorbeeld Kamerlid of journalist - de route van een wetsvoorstel op het Binnenhof. Ze bezoeken hierbij de Tweede en Eerste Kamer en de Ridderzaal.

Let op: sommige van de te bezoeken gebouwen zijn niet toegankelijk voor rolstoelen. Hierdoor is dit programma helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

Wie had de macht (duurt ca. 3 uur): Programma voor havo/vwo.

De leerlingen volgen een historische route op het Binnenhof. In dit programma ligt de nadruk op de geschiedenis van de macht. Leerlingen bezoeken hierbij de Tweede en Eerste Kamer en de Ridderzaal.

Let op: sommige van de te bezoeken gebouwen zijn niet toegankelijk voor rolstoelen. Hierdoor is dit programma helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

Programma

Het gewenste politiek programma dient de school zelf te reserveren en is niet alle dagen van de week mogelijk. Verblijf in Den Haag is tussen 10.00 - 15.30 uur

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer