Leden korting

CARINOVA-LEDENKORTING

Leden van Carinova Servicepakket ontvangen op deze dagtocht een ledenkorting van 10%. Deze korting wordt verwerkt op de bevestiging en is alleen geldig voor de pashouder en thuiswonende gezinsleden. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Over Carinova Servicepakket

Het Carinova Servicepakket biedt zorg die vaak heel gewoon is, maar niet tot de basiszorg behoort en daardoor dus niet gefinancierd wordt door de AWBZ. Behalve allerlei zorgproducten en gemaksdiensten, biedt het lidmaatschap ook heel veel extra voordeel, bijvoorbeeld op diverse leuke uitjes van TCR Tours.

Profiteren van de ledenkorting? Wordt dan nu lid!

Vul het formulier in op: http://www.carinova.nl/word-abonnee/

ZORGSAAM-LEDENKORTING

Leden van Zorgsaam ontvangen op deze dagtocht een ledenkorting van 10%.Deze korting wordt verwerkt op de bevestiging en is alleen geldig voor de pashouder en thuiswonende gezinsleden. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Over Kruisvereniging Zorgsaam

Zorgsaam is een kruisvereniging met bijna 30.000 leden. Leden van Zorgsaam kunnen gebruik maken van een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van gemak, welzijn en gezondheid. Het ledenpakket van Zorgsaam is voor iedereen aantrekkelijk. Het werkgebied van Zorgsaam omvat de plaatsen, Apeldoorn, Hattem, Brummen, Epe, Heerde, Voorst.

Profiteren van de ledenkorting? Wordt dan nu lid!

Vul het formulier in op http://www.zorgsaam.nl/formulier/lid-worden

E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Reserveren >
Reserveren>

Prijzen

 • 07-12-2019 Alleen telefonisch boeken€ 27.50

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar

Carinova/Zorgsaam-korting

Ben je lid van deze organisaties dan krijg je 10% korting. meer informatie

Reserveren
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Kerstmarkt Haarlem - dagtocht

Nieuw! Beleef de unieke kerstsfeer nu ook in Nederland!

Op zaterdag 7 en zondag 8 december 2019 wordt de 26e editie gehouden van de kerstmarkt in de binnenstad van Haarlem. Haarlem wordt dat weekend omgetoverd tot een echte kerststad. Afgelopen jaar hebben ondanks het ongunstige weer bijna 200.000 mensen de kerstmarkt bezocht.

De kerstmarkt in Haarlem is door Hotelspecials uitgeroepen tot gezelligste kerstmarkt van Nederland en als beste kerstmarkt van Nederland door Verkeersbureaus.info. Dat gaan we natuurlijk vieren met een geweldige 26e editie.

De kerstmarkt in Haarlem is één van de grootste kerstmarkten in Nederland en de Benelux. Ieder jaar wordt er weer maandenlang gewerkt aan dit grootse spektakel. Ruim 300 kerstkramen staan er verspreid in het centrum.:

De kerstmarkt slingert zich dwars door de binnenstad van Haarlem. Er is een zeer uitgebreid amusementsprogramma waaronder een korenlintfestival en het Straatje van Emma. Ook zijn er optredens in de Gravenzaal van het stadhuis en in de Sint Bavokerk. Dit jaar staat het kerstweekend opnieuw in het teken van sfeer en beleving. De artikelen die de deelnemers verkopen, dienen te passen binnen de sfeer en beleving van kerst. Hierbij kunt u denken aan de verkoop van kerstdecoraties voor in de boom, in huis en op de kersttafel, kerstkaarten, kerststukken, cadeauartikelen voor onder de boom, aankleding- en consumptieartikelen voor het kerstdiner zoals kerstkleden, kerstservies, chocolade, kruiden, kazen, etc., feestkleding voor het kerstdiner en de jaarwisseling.

Ook aan de inwendige mens is gedacht, wat dacht u van warme glühwein, broodjes smeuiig vlees van de smoker, vers gemaakte ambachtelijke wafels, koffie van stoommachine Dikke Bertha en nog veel meer. De winkeliers leggen speciaal voor de bezoekers de rode loper uit!

Nuttige informatie:

 • Bij ons betaalt u geen reserveringskosten!
 • Deze reis gaat alleen door bij voldoende deelname.
 • Verblijf in Haarlem van ca. 11.30 - 17.30 uur
 • Opstaproute tussen 8.15 en 9.50 uur / uitstaproute tussen 19.15 en 20.40 uur
 • Reserveren kan zowel telefonisch (0572 - 35 35 35) als online!
 • Reis je met een groep? Kijk dan hier voor de groepsprijzen.

   

Opstapplaatsen

 • Apeldoorn - De Voorwaarts, PP Omnisport
 • Dalfsen - Gemeentehuis
 • Deventer - de Scheg / grote parkeerplaats
 • Heeten - Dorpsplein
 • Nijverdal - Koersendijk, PP Bowlingboerderij
 • Raalte - Leeren Lampe
 • Zutphen - Winkelplein Pollaan 50 (bij Gamma)

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer