E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 45-49 personen€ 22.50

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar op basis van 15 uur uit en thuis
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Ga mee naar de gezelligste kerstmarkt van Nederland!

Op zaterdag 8 en zondag 9 december 2018 wordt de 25e editie gehouden van de kerstmarkt in de binnenstad van Haarlem. Haarlem wordt dat weekend omgetoverd tot een echte kerststad. Afgelopen jaar hebben ondanks het ongunstige weer bijna 200.000 mensen de kerstmarkt bezocht.

De kerstmarkt in Haarlem is door Hotelspecials uitgeroepen tot gezelligste kerstmarkt van Nederland en als beste kerstmarkt van Nederland door Verkeersbureaus.info. Dat gaan we natuurlijk vieren met een geweldige 25e editie.

De kerstmarkt in Haarlem is één van de grootste kerstmarkten in Nederland en de Benelux. Ieder jaar wordt er weer maandenlang gewerkt aan dit grootse spektakel. Ruim 300 kerstkramen staan er verspreid in het centrum.:

Daarnaast zal de Schagchelstraat worden omgedoopt in het pittoreske straatje van Emma. Hiermee is het Anton Pieckfestival met meer dan veertig figuranten in ere hersteld.

Natuurlijk zullen alle locaties worden opgeluisterd met kerstmuziek en treden er ruim 20 kerstkoren op. Zowel de schitterende Gravenzaal van het stadhuis als de indrukwekkende Bavokerk op de Grote Markt zijn beide dagen open. Er zullen koren optreden en in de Bavokerk wordt een kerstballet uitvoering verzorgd. Ook aan de inwendige mens is gedacht, wat dacht u van warme glühwein, broodjes smeuiig vlees van de smoker, vers gemaakte ambachtelijke wafels, koffie van stoommachine Dikke Bertha en nog veel meer. De winkeliers leggen speciaal voor de bezoekers de rode loper uit!

Programma

Je reist per luxe touringcar van TCR Tours naar de kerstmarkt in Haarlem. Na afloop brengt de chauffeur jullie veilig weer thuis. Onderweg maken we graag een tussenstop, waarbij je met de groep geniet van een gezellig en smakelijk diner (prijs op aanvraag).

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer