E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 45-49 personen€ 25.00

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar op basis van 15 uur uit en thuis
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Ga mee naar de gezelligste kerstmarkt van Nederland!

Op zaterdag 7 en zondag 8 december 2019 wordt de 25e editie gehouden van de kerstmarkt in de binnenstad van Haarlem. Haarlem wordt dat weekend omgetoverd tot een echte kerststad. Afgelopen jaar hebben ondanks het ongunstige weer bijna 200.000 mensen de kerstmarkt bezocht.

De kerstmarkt in Haarlem is door Hotelspecials uitgeroepen tot gezelligste kerstmarkt van Nederland en als beste kerstmarkt van Nederland door Verkeersbureaus.info. Dat gaan we natuurlijk vieren met een geweldige 25e editie.

De kerstmarkt in Haarlem is één van de grootste kerstmarkten in Nederland en de Benelux. Ieder jaar wordt er weer maandenlang gewerkt aan dit grootse spektakel. Ruim 300 kerstkramen staan er verspreid in het centrum.:

De kerstmarkt slingert zich dwars door de binnenstad van Haarlem. Er is een zeer uitgebreid amusementsprogramma waaronder een korenlintfestival en het Straatje van Emma. Ook zijn er optredens in de Gravenzaal van het stadhuis en in de Sint Bavokerk. Dit jaar staat het kerstweekend opnieuw in het teken van sfeer en beleving. De artikelen die de deelnemers verkopen, dienen te passen binnen de sfeer en beleving van kerst. Hierbij kunt u denken aan de verkoop van kerstdecoraties voor in de boom, in huis en op de kersttafel, kerstkaarten, kerststukken, cadeauartikelen voor onder de boom, aankleding- en consumptieartikelen voor het kerstdiner zoals kerstkleden, kerstservies, chocolade, kruiden, kazen, etc., feestkleding voor het kerstdiner en de jaarwisseling.

Ook aan de inwendige mens is gedacht, wat dacht u van warme glühwein, broodjes smeuiig vlees van de smoker, vers gemaakte ambachtelijke wafels, koffie van stoommachine Dikke Bertha en nog veel meer. De winkeliers leggen speciaal voor de bezoekers de rode loper uit!

Reis je met een kleine groep of individueel? Kijk hier dan voor de dagtocht op 7 en 8 december.

Programma

Je reist per luxe touringcar van TCR Tours naar de kerstmarkt in Haarlem. Na afloop brengt de chauffeur jullie veilig weer thuis. Onderweg maken we graag een tussenstop, waarbij je met de groep geniet van een gezellig en smakelijk diner (prijs op aanvraag).

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer