Leden korting

CARINOVA-LEDENKORTING

Leden van Carinova Servicepakket ontvangen op deze dagtocht een ledenkorting van 10%. Deze korting wordt verwerkt op de bevestiging en is alleen geldig voor de pashouder en thuiswonende gezinsleden. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Over Carinova Servicepakket

Het Carinova Servicepakket biedt zorg die vaak heel gewoon is, maar niet tot de basiszorg behoort en daardoor dus niet gefinancierd wordt door de AWBZ. Behalve allerlei zorgproducten en gemaksdiensten, biedt het lidmaatschap ook heel veel extra voordeel, bijvoorbeeld op diverse leuke uitjes van TCR Tours.

Profiteren van de ledenkorting? Wordt dan nu lid!

Vul het formulier in op: http://www.carinova.nl/word-abonnee/

ZORGSAAM-LEDENKORTING

Leden van Zorgsaam ontvangen op deze dagtocht een ledenkorting van 10%.Deze korting wordt verwerkt op de bevestiging en is alleen geldig voor de pashouder en thuiswonende gezinsleden. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Over Kruisvereniging Zorgsaam

Zorgsaam is een kruisvereniging met bijna 30.000 leden. Leden van Zorgsaam kunnen gebruik maken van een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van gemak, welzijn en gezondheid. Het ledenpakket van Zorgsaam is voor iedereen aantrekkelijk. Het werkgebied van Zorgsaam omvat de plaatsen, Apeldoorn, Hattem, Brummen, Epe, Heerde, Voorst.

Profiteren van de ledenkorting? Wordt dan nu lid!

Vul het formulier in op http://www.zorgsaam.nl/formulier/lid-worden

E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Reserveren >
Reserveren>

Prijzen

 • 02-10-2021€ 66.00
 • 03-10-2021€ 66.00

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • 1e rang ticket matinee

Alleen vervoer

Heeft u al een entreeticket? Dan betaalt u enkel het vervoer: € 30,00

Carinova/Zorgsaam-korting

Ben je lid van deze organisaties dan krijg je 10% korting. meer informatie

Reserveren
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Ga mee naar de mooiste militaire taptoe ter wereld!

De Nationale Taptoe in Rotterdam Ahoy is één van de meest vooraanstaande militaire taptoe's in de wereld. In een middagvullende show met een diversiteit aan muziek en indrukwekkende lichtshows werken de Nederlandse militaire orkesten samen met andere militaire orkesten, artiesten en groepen uit binnen- en buitenland.

De Nationale Taptoe bestaat sinds 1954. Internationaal is zij bekend als “the Netherlands Military Tattoo.”  Samen met de Royal Edinburgh Military Tattoo en de Canadese Royal Nova Scotia International Tattoo behoort de Nationale Taptoe tot de top van de wereld.

Met grote regelmaat nemen één of meer buitenlandse militaire orkesten deel aan de Nationale Taptoe. O.a. Den Kongelige Livgardes Musikkkorps (The Royal Danish Lifeguard’s) Pipes & Drums en The Central Band of the Czech Armed Forces, inclusief traditionele dansgroep, zullen in 2021 acte de présence geven in de Nationale Taptoe.

Ook burgerorkesten zijn regelmatig te gast bij de Nationale Taptoe. Daarbij wordt vaak gestreefd naar een massaal en indrukwekkend gezamenlijk optreden. Bovendien is er naast de muziek in het programma ook ruimte voor ludieke, creatieve of andere bijzondere onderdelen zoals dansgroepen, folklore, gymnastiek, acrobatiek, vendelzwaaiers etc. Als het in het programma past, neemt er ook militair materieel aan de show deel (bijv. jeeps, motoren, paarden). Door dit samenspel van militaire- en burgerdeelname van verschillende aard heeft de Nationale Taptoe zich, zonder haar militaire karakter te verliezen, ontwikkeld tot een zeer veelzijdige show, waarin traditie, actualiteit, ontspanning en bezinning elkaar afwisselen. Dit zowel in de muziek als in de vormgeving van de diverse programma-onderdelen. De fenomenale belichting garandeert dat de toeschouwer een show beleeft die hem van de eerste tot de laatste minuut boeit.

Programma:

Opstaproute tussen 9.30 uur en 11.15 uur.
13.00 uur: Verwachte aankomst bij Ahoy Rotterdam
14.00 uur: Aanvang show, duur 2,5 uur incl. een pauze van 20 minuten
16.30 uur: Einde show
17.00 uur: Aanvang terugreis
Uitstaproute tussen 18.30 uur en 20.00 uur.

Nuttige informatie:

 • Dagtochten gaan alleen door bij voldoende deelname.
 • Reserveren kan zowel telefonisch (0572 - 35 35 35) als online!
 • Tijden onder voorbehoud van wijzigingen
 • Foto's: nationale taptoe

Opstapplaatsen

 • Apeldoorn - De Voorwaarts, PP Omnisport
 • Deventer - de Scheg / grote parkeerplaats
 • Heeten - Dorpsplein
 • Nijverdal - Koersendijk, PP Bowlingboerderij
 • Raalte - Leeren Lampe
 • Zutphen - Winkelplein Pollaan 50 (bij Gamma)

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep