E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 33.00

Inbegrepen

  • verver per luxe touringcar
  • overtocht naar Pampus
  • Pamps Xperience
  • rondleiding onder leiding van een gids
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Geniet van historie, avontuur en natuur

Forteiland Pampus is één van de parels van de Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse Waterlinie en staat zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Voor scholen is een bezoek aan Pampus spannend en educatief: met de boot varen de leerlingen naar het forteiland waar ze de geschiedenis van het eiland kunnen ontdekken.

Pampus Xperience - Pampus

Pampus is werelderfgoed en het officiële bezoekerscentrum van de Stelling van Amsterdam. Op Pampus beleef je hoe Amsterdam door deze 135 km-lange linie verdedigd werd aan het eind van de 19e eeuw. Als Forteiland kreeg Pampus een nieuwe betekenis in de verdediging van de stad Amsterdam.

Voortgezet onderwijs - Pampus

Er zijn voor de onderbouw van het Voortgezet onderwijs verschillende mogelijkheden, die hieronder staan vermeld. Voor de bovenbouw van het Voortgezet onderwijs adviseren wij een gids te reserveren en vooraf aan te geven welke onderwerpen bij voorkeur in de rondleiding moeten worden behandeld. U kunt daarbij denken aan ‘Historie’, ‘Duurzaamheid en natuur’ en ‘Militaire geschiedenis’.

Pampus Xperience - Pampus

Xperience Pampus

Voortgezet onderwijs - Pampus

Pampus Xperience: met de Pampus-sleutel en routekaart op avontuur in het fort. Kanongeluiden, beelden, animaties én interactieve games brengen de geschiedenis tot leven. De Xperience wordt het beste beleefd in groepjes van zes leerlingen. Duur: 1 tot 1,5 uur. Geen extra kosten voor de Pampus-sleutel en routekaart (verkrijgbaar in het Magazijn in het Paviljoen).

 

 

Programma

Groepsuitje - Museum van Nederlands koloniale militaire geschiedenis

Tijdsbestek: ca. 10.00 -15.30 uur

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer