E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 24.50

Inbegrepen

  • vervoer per luxe touringcar
  • entree tot het park
  • rondleiding forellenkwekerij
  • smullpakket (patat, 2 minisnacks, glaasje ranja en softijsje)
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Een park voor jong en oud!

Op de Veluwe, in het kleine plaatsje Emst ligt Gezinspark ’t Smallert. Een park waar een hoop te beleven is, voor jong en oud! ‘t Smallert heeft vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld een gezellig dagje uit, kinderfeestjes,personeelsfeesten, verjaardagen en familiereünies. Ons park bestaat uit een forellenkwekerij, visvijvers, een speelpark, een kaarsenmakerij en een dagrestaurant met een mooi terras.

Speelpark - 't Smallert

Speeltoestellen voor groot en klein in een mooie, groene omgeving! Lekker klimmen, klauteren, schommelen en glijden in het uitgebreide speelpark. Er zijn een aantal wateractiviteiten zoals de pontjes, stapstenen en een grote waterglijbaan. Maar ook leuke klimtoestellen en spectaculaire glijbanen ontbreken natuurlijk niet in dit park. Ook kan er lekker gedanst worden onder de Yalp Sona, een boog met spelletjes op muziek. In de pannakooi kunnen de kinderen hun leraren aftroeven met hun voetbalkunsten.

De afgelopen tijd zijn een aantal nieuwe speeltoestellen toegevoegd aan het speelpark. Zo werden er al een nieuwe wipkip en wipwap geplaatst en zijn er een airtrampoline en nieuwe bootjes bijgekomen. Vanaf het terras heeft men een goed overzicht over het speelparadijs. Zo kunnen ouders en begeleiders met een gerust hart de leerlingen hun gang laten gaan en zelf even bijkomen.

 

Programma

Groepsuitje - Ontdek Pampus

Tijdsbestek: ca. 10.00 -15.30 uur

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer