E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 24.50

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Entree tot het park
  • Rondleiding forellenkwekerij
  • Smulpakket (patat, 2 minisnacks, glaasje ranja en soft ijsje)
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Een park voor jong en oud!

Gezinspark ’t Smallert in Emst is een overzichtelijk park waar een hoop te beleven is! Naast vele speeltoestellen kun je ook kaarsen maken en de forellenkwekerij bekijken.

Speeltoestellen voor groot en klein in een mooie, groene omgeving! Lekker klimmen, klauteren, schommelen en glijden in het uitgebreide speelpark. Er zijn een aantal wateractiviteiten zoals de pontjes, stapstenen en een grote waterglijbaan. Maar ook leuke klimtoestellen en spectaculaire glijbanen ontbreken natuurlijk niet in dit park. Ook kan er lekker gedanst worden onder de Yalp Sona, een boog met spelletjes op muziek. In de pannakooi kunnen de kinderen jouw als leraar/begeleider aftroeven met hun voetbalkunsten.

De afgelopen tijd zijn een aantal nieuwe speeltoestellen toegevoegd aan het speelpark. Zo werden er al een nieuwe wipkip en wipwap geplaatst en zijn er een airtrampoline en nieuwe bootjes bijgekomen. Vanaf het terras heb je een goed overzicht over het speelparadijs. 

Tip: Neem een setje droge kleren mee i.v.m. de wateractiviteiten

Programma

Tijdsbestek: ca. 10.00 -15.30 uur

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep