E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 45-49 personen€ 369.00

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • 2x Overnachting in een 3-sterren hotel***
 • 2x Ontbijtbuffet
 • 3-gangen diner in het hotel op de 1e avond
 • Treasure Hunt op dag 2
 • Lunchpakket dag 2
 • Avondvullend programma incl. proeverij met fingerfood, 3-gangen diner en consumpties op dag 2
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Citytrip Luxemburg stad - verrassend leuk!

Ontdek deze stad met vele culturen en ervaar de rust en gastronomie tijdens een bijzondere avond tussen de wijnvelden. De perfecte bestemming voor jouw Citytrip.

Als je op zoek bent naar een bijzondere citytrip, denk dan eens aan de stad Luxemburg. Nergens anders in Europa vind je een dergelijke harmonische ontmoeting van zo vele culturen, mentaliteiten en talen op zo’n kleine oppervlakte. Naast de theaters en musea, UNESCO werelderfgoed, architectonische bijzonderheden en wereld gastronomie, inspireert Luxemburg Stad bovenal door één ding: een totaal onverwachte verscheidenheid.

Tijdens het programma ontdekken we naast de prachtige binnenstad ook de indrukwekkende wijnvelden van deze regio.

Iedere groep is uniek!
Onderstaand programma hebben wij naar tevredenheid uitgevoerd voor een bedrijfsuitje. TCR Tours begrijpt dat iedere groep andere wensen heeft. Geef ons jullie wensen door en wij maken een programma speciaal voor jouw gezelschap.

Programma

Dag 1
Vertrek vanaf je opstapplaats in de loop van de middag. We rijden rechtstreeks naar Luxemburg Stad
Rond 18.00 uur verwachte aankomst bij ons centraal gelegen hotel in Luxemburg. Tijd om in te checken en wellicht een drankje te drinken in de hotelbar. Aansluitend geniet u van een diner in het hotel o.b.v. halfpension.
Overnachting in het hotel.

Dag 2
Ontbijtbuffet in het hotel.
Tijd om de stad te ontdekken! Trek je goedlopende schoenen aan en ga op pad tijdens de Treasure Hunt. Een ludieke activiteit waarbij je naast de stad ook je collega's leer kennen.Het spel combineert geschiedenislegendes en verhalen en neemt de deelnemers mee door de prachtige straten en plaatsen van de stad. Onderweg moeten ze een reeks problemen oplossen met behulp van goede teamwerk, creativiteit, oriëntatievaardigheden, aandacht voor details en tijdsbeheer. Bij ontvangst volgt de nodige tekst en uitleg over het spel en worden de teams verdeeld (ca. 5-6 personen per team heeft de voorkeur) Het geheel wordt leuk afgesloten met een prijs ceremonie.

12.30 uur Einde van de Treasure Hunt in Parc Municipal, waar je ook gelegenheid hebt een lunchpakket te genieten. Liever een lunch op een mooie locatie in de stad? Dat kan ook geregeld worden.

Resterende middag ter vrije besteding.

Vanavond ervaren we een heuse Luxemburg experience. Het land Luxemburg is natuurlijk bekend om haar wijnen. Vanavond wordt je ondergedompeld in de wereld van wijn. We maken een busrit naar een wijngoed op een klein half uur rijden buiten de stad. Hier maken we eerst een korte wandeling door de wijnvelden. Tussen de prachtige wijnranken kun je diverse wijnen proeven, welke worden begeleid met heerlijke Fingerfood hapjes.

Aansluitend keren wij terug naar het wijngoed, waar we genieten van een heerlijk diner inclusief live-cooking.
Tot slot wordt je natuurlijk weer netjes teruggebracht naar het hotel in het centrum van de stad.Overnachting in uw hotel in Luxemburg.

Dag 3
Na het ontbijtbuffet checken wij uit.
Vrije tijd in het centrum van Luxemburg.
Begin van de middag aanvang terugreis, zodat we voor het avondeten weer in het oosten van het land zijn.
Indien gewenst organiseren wij graag een diner onderweg, zodat de reis op een gezellige manier wordt afgesloten.

===============================================================

Dit programma kan worden uitgebreid met meer of andere activiteiten in Luxemburg Stad. Maar ook de heen- en terugreis kunnen worden aangekleed met leuke, verrassende stops.

Wat dacht u van:

 • Bezoek Kasteel Vianden
 • Bezoek Bitburg brouwerij
 • Maak een boottocht over de Maas in Maastricht
 • Drink "Kaffee mit Kuchen" op 174 meter hoogte in de Rheinturm

 

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep