E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 30.00

Inbegrepen

  • vervoer per luxe touringcar
  • maximaal 5 modules
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Grensverleggend forteiland

Kom naar het interactieve forteiland waar alles draait om de aarde. Ontdek hoe het zit met nieuwe energiebronnen, big data en klimaatveranderingen. Leer over fake maps, satelietten en smartphones. In de GeoExperience ga je binnen en buiten het experiment aan. Het is een uitdaging voor jong en oud. Verleg je grenzen bij GeoFort!

GeoFort heeft een breed educatief programma voor zowel de bovenbouw van het basisonderwijs als voortgezet onderwijs zoals Mavo, Have/WVO en tevens voor het HBO/Universiteit.

Voor de onderbouw gaat men kleine groepjes van maximaal 20 kinderen onder begeleiding aan de slag met verschillende modules. De modules zijn op maat toegankelijk gemaakt en duren 45, 60 of 90 minuten. Scholen kunnen een keuze maken uit de verschillende modules zoals Minecraft, GPS light, Water!, GeoBuiten, Waschvrouw, Continentendrift, Energie: aardwarmte en Fort-History.

Mavo - GeoFort Mavo - GeoFort

Voortgezet onderwijs: GeoFort heeft een breed educatief programma voor onder andere de vakken aardrijkskunde, geschiedenis, wiskunde, natuur en techniek. Alles bij GeoFort staat in het teken van geo-ICT. In kleine groepjes an maximaal 16 personen gaan ze onder begeleiding aan de slag met verschillende modules zoals GeoBuiten, Sn@pstory, Energie; Expedition Earth, Water!, Escape, GeoTour, Missing Maps,

HBO/Universiteit:; GeoFort heeft een breed educatief programma voor onder andere de vakken aardrijkskunde, geschiedenis, wiskunde, natuur en techniek. Binnen deze vakgebieden staan geografie en geo-ict centraal. Hoe weten we waar we zijn? Hoe communiceren we met digitale kaarten? Hoe navigeren we? Studenten van het HBO en Universiteit kunnen bij GeoFort een vakoverstijgend programma volgen die mene op maat voor u samenstelt.   

Ook in de natte herfst- en koude wintermaanden kunt u op schoolreis naar GeoFort. Wij kunnen u verschillende uitdagende binnenprogramma’s aanbieden. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Programma

Basisonderwijs - GeoFort Basisonderwijs - GeoFort

Tijdsbestek: ca. 11.00 -15.00 uur

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte alsmede gebaseerd op prijzen modules voor baisisonderwijs. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd

 

 

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer