E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 30.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Entree GeoFort
  • 5 Modules (maximaal)
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Bezoek dit interactieve science center met je klas

Op dit spannende forteiland draait alles om de aarde. Een educatief schoolreisje voor de bovenbouw.

Op zoek naar een schoolreisje dat anders is dan anders? Kom dan met je klas naar GeoFort. GeoFort is een interactief science center waarin alles om de aarde draait. Centrale thema's zijn big data, geo-design en klimaat. 

Kom naar het interactieve forteiland waar alles draait om de aarde. Ontdek hoe het zit met nieuwe energiebronnen, big data en klimaatveranderingen. Leer over fake maps, satelietten en smartphones. In de GeoExperience ga je binnen en buiten het experiment aan. Het is een uitdaging voor jong en oud. Verleg je grenzen bij GeoFort in Herwijnen!

GeoFort heeft een breed educatief programma voor zowel de onder-als de bovenbouw van het basisonderwijs, maar ook voor het voortgezet onderwijs en HBO/Universiteit zijn er programma's mogelijk.

Ook in de natte herfst- en koude wintermaanden kunt je op schoolreis naar GeoFort. Zij kunnen verschillende uitdagende binnenprogramma’s aanbieden. Vraag naar de mogelijkheden.

Basisonderwijs (gr. 5 t/m 8): In groepjes van maximaal 20 kinderen gaan we aan de slag met de verschillende modules. De modules zijn op maat toegankelijk gemaakt en duren 45, 60 of 90 minuten. Scholen kunnen een keuze maken uit de verschillende modules zoals Minecraft, GPS light, Water!, GeoBuiten, Waschvrouw, Continentendrift, Energie: aardwarmte en Fort-History.

Voortgezet onderwijs: GeoFort heeft een breed educatief programma voor onder andere de vakken aardrijkskunde, geschiedenis, wiskunde, natuur en techniek. Alles bij GeoFort staat in het teken van geo-ICT. In kleine groepjes an maximaal 16 personen gaan ze onder begeleiding aan de slag met verschillende modules zoals GeoBuiten, Sn@pstory, Energie; Expedition Earth, Water!, Escape, GeoTour, Missing Maps,

HBO/Universiteit: GeoFort heeft een breed educatief programma voor onder andere de vakken aardrijkskunde, geschiedenis, wiskunde, natuur en techniek. Binnen deze vakgebieden staan geografie en geo-ict centraal. Hoe weten we waar we zijn? Hoe communiceren we met digitale kaarten? Hoe navigeren we? Studenten van het HBO en Universiteit kunnen bij GeoFort een vakoverstijgend programma volgen die men op maat voor jouw groep samenstelt.   

 

Programma

Tijdsbestek: ca. 11.00 -15.00 uur

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte alsmede gebaseerd op prijzen modules voor baisisonderwijs. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep