E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 41.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Ticket Soldaat van Oranje - schooltarief
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Educatief naar Dé Musical

Bezoek met uw klas Soldaat van Oranje - de musical, het verhaalt dat verteld moet worden. Vraag naar het speciale educatieve schoolreistarief.

CORONA

Wij zijn verheugd dat sinds woensdag 2 september Soldaat van Oranje – De Musical weer speelt! Onze heropening hebben wij volgens het protocol van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD) ingericht, voor uw en onze gezondheid. Meer informatie over de musical en de coronarichtlijnen.

De bus van TCR Tours rijdt jouw klas naar het theater in Katwijk. Hier zien jouw leerlingen een prachtige voorstelling, Soldaat van Oranje. Het verhaal van verzetsheld Erik Hazelhoff Roelfzema is inmiddels door meer dan 3 miljoen Nederlanders bekeken. Een belangrijk stuk vaderlandse geschiedenis!

Speciaal arrangement voor het voortgezet onderwijs:
Scholen bezoeken met de doelgroep-klassen Soldaat van Oranje – De Musical. Speciaal voor de scholen kunnen de aanvangstijden worden aangepast, zodat de scholieren na de lange voorstelling en terugrit toch redelijk op tijd weer thuis zijn.

Tijdens de busreis naar de TheaterHangaar kunnen docenten de DVD van de making-of van Soldaat van Oranje vertonen of de documentaire over de echte Erik Hazelfhoff Roelfzema laten zien. Na aankomst op het vliegveld kunnen de scholieren en hun begeleiders eventueel buiten (picknick) of in de TheaterHangaar een eigen lunch/maaltijd gebruiken of op eigen kosten, of tegen gereduceerd tarief, een eenvoudige maaltijd in het restaurant nuttigen. Voorafgaand aan de voorstelling kan een aantal klassen (van scholen die daar op ingetekend hebben) de tentoonstelling ‘Morgen is vandaag’ bezoeken. Zij kunnen daar gebruikmaken van de bijbehorende tentoonstellinsgwijzer. Tijdens de pauze kunnen kinderen desgewenst individueel de tentoonstelling bekijken, de ervaring leert echter dat de meeste kinderen zo overrompeld zijn door het eerste deel van de voorstelling, dat zij vooral met anderen hun gedachten willen delen. En dat ‘delen’ – het met elkaar in gesprek gaan – is een belangrijke pijler onder het educatieve concept. De voorstelling Soldaat van Oranje duurt lang, bijna drie uur, maar wordt door vrijwel niemand als lang ervaren.

Tijdens de terugreis wordt geen educatief programma aangeboden. De ervaring leert dat de kinderen te vol zijn van wat zij hebben meegemaakt en dat zij er vooral met elkaar over willen praten. Dat ‘delen van gedachten’ kunnen docenten eventueel begeleiden.

“Met onze voorstelling willen we dat ook nieuwe generaties zich de belangrijke vraag stellen: Als wij niets doen, wie doet het dan?”

Programma

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte alsmede gebaseerd op prijzen modules voor voortgezet onderwijs.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep