E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 41.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • schooltarief ticket
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Educatief naar Dé Musical

De bus van TCR Tours rijdt u naar het theater in Katwijk waar uw leerlingen een prachtige voorstelling gaan zien van de musical Soldaat van Oranje. Het verhaal van verzetsheld Erik Hazelhoff Roelfzema is inmiddels door meer dan 2,9 miljoen Nederlanders bekeken. Een belangrijk stuk vaderlandse geschiedenis!

CORONA

De versoepelingen van de corona-maatregelen per 1 juli 2020 geven hoop en bieden perspectief omtrent theaterbezoek! Echter, we hebben met name met betrekking tot de voorwaarden voor repeteren en optreden qua ‘zang' en ‘koren' meer duidelijkheid nodig. Het RIVM heeft aangegeven op korte termijn met een advies te komen.

We moeten met elkaar en met de overheid de nieuwe maatregelen eerst goed onderzoeken en interpreteren wat er echt haalbaar en mogelijk is. Zowel in de zaal als op het toneel, als backstage, als in de orkestbak.

Van harte hopen wij, indien de versoepelingen dit toelaten, Soldaat van Oranje - De Musical vanaf september - of eerder indien mogelijk - weer te kunnen spelen zoals het bedoeld is. En u weer met een gerust hart welkom te kunnen heten in de TheaterHangaar. Zodra wij hierover nieuws hebben, informeren wij u uiteraard zo spoedig mogelijk.

Speciaal voor het voortgezet onderwijs:

Scholen bezoeken met de doelgroep-klassen Soldaat van Oranje – De Musical. Speciaal voor de scholen kunnen de aanvangstijden worden aangepast, zodat de scholieren na de lange voorstelling en terugrit toch redelijk op tijd weer thuis zijn.

Tijdens de (soms lange) bustocht naar de TheaterHangaar kunnen docenten de DVD van de making-of van Soldaat van Oranje vertonen of de documentaire over de echte Erik Hazelfhoff Roelfzema laten zien. Na aankomst op het vliegveld kunnen de scholieren en hun begeleiders eventueel buiten (picknick) of in de TheaterHangaar een eigen lunch/maaltijd gebruiken of op eigen kosten, maar tegen gereduceerd tarief, een eenvoudige maaltijd in het restaurant nuttigen. Voorafgaand aan de voorstelling kan een aantal klassen (van scholen die daar op ingetekend hebben) de tentoonstelling ‘Morgen is vandaag’ bezoeken. Zij kunnen daar gebruikmaken van de bijbehorende tentoonstellingwijzer. Tijdens de pauze kunnen kinderen desgewenst individueel de tentoonstelling bekijken, de ervaring leert echter dat de meeste kinderen zo overrompeld zijn door het eerste deel van de voorstelling, dat zij vooral met anderen hun gedachten willen delen. En dat ‘delen’ – het met elkaar in gesprek gaan – is een belangrijke pijler onder het educatieve concept. De voorstelling Soldaat van Oranje duurt lang, bijna drie uur. Maar door vrijwel niemand wordt de voorstelling als lang ervaren. Ook voor deze doelgroep is de voorstelling niet te lang.

Tijdens de terugreis wordt geen educatief programma aangeboden. De ervaring leert dat de kinderen te vol zijn van wat zij hebben meegemaakt en dat zij er vooral met elkaar over willen praten. Dat ‘delen van gedachten’ kunnen docenten eventueel begeleiden.

“Met onze voorstelling willen we dat ook nieuwe generaties zich de belangrijke vraag stellen: Als wij niets doen, wie doet het dan?”

Programma

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte alsmede gebaseerd op prijzen modules voor voortgezet onderwijs.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer