E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • 1x Koffie/thee met siroopwafel proeverij
  • Workshop siroopwafel bakken
  • Stadswandeling met gids
  • Goudse Lunch
  • Rondleiding door de Sint Janskerk
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Gouda: bekend van de kaas, oude stad en St Janskerk

We beginnen met een workshop siroopwafel bakken om vervolgens o.l.v. een gids de historische binnenstad te bekijken. Na de lunch bezoeken we de "Goudse glazen" de gebrandschilderde ramen van de St Janskerk en krijgen we een kaasproeverij in de kaaswaag.

Wie Gouda zegt, denkt als snel aan de kaas. Maar Gouda heeft veel meer te bieden, zoals siroopwafels en aardewerk maar ook gebrandschilderde ramen, een sprookjesachtig stadhuis en sfeervolle grachten. Vandaag maakt u kennis met deze gezellige Oudhollandse stad.

In de ochtend rijden wij vanaf uw opstapplaats rechtstreeks naar Gouda. Hier worden we ontvangen met een kopje koffie of thee en een heuse Siroopwafel. Nadat u de wafel heeft geproefd, mag u onder begeleiding zelf een wafel bakken. Vervolgens staat de gids klaar om u de monumentale binnenstad van Gouda te laten zien, u zult versteld staan van vele intieme plekjes langs de grachten. Aansluitend volgt een koffietafel in een van de vele gezellige Goudse restaurants.
In de middag bezoek u de Sint Janskerk. Deze naar Johannes de Doper genoemde kerk is met haar 123 meter de langste kerk van Nederland. De Sint-Janskerk is beroemd om haar Goudse Glazen, een grote collectie gebrandschilderde ramen, onder andere uit de 16e eeuw.

Optioneel:
We besluiten de middag met een bezoek aan de Goudse Waag | Kaas- en Ambachtenmuseum met een kaasproeverij (indien mogelijk). Tijdens de proeverij zal er uitleg gegeven worden over de verschillende kazen, er zal verteld worden

Programma

08.00 uur Vertrek vanaf uw opstapplaats
10.00 uur Ontvangst in Gouda met koffie en Siroopwafel
10.30 uur Workshop Siroopwafel bakken
11.30 uur Stadswandeling (1,5 uur) door Gouda
12.30 uur Koffietafel
13.45 uur Rondleiding (1 uur) door Sint Janskerk
14.45 uur Kaasproeverij in de Kaaswaag
15.45 uur Aanvang terugreis
18.00 uur Aankomst bij uw opstapplaats
Tijden zijn bij benadering en afhankelijk van uw opstapplaats

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • Altrovia-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer