E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 22.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Entree Avonturenpark Hellendoorn
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Zeer populaire schoolreis bestemming!

"Kom maar langs als je Durft!" In Hellendoorn kun je meer dan 30 topattracties en meerdere leuke en spectaculaire shows beleven.

Avonturenpark Hellendoorn is één van de meest populaire bestemmingen voor schoolreisjes. Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten ruim 30 topattracties en shows: twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, Dreumesland voor kleine avonturiers en nog veel meer! 

Avonturenpark Hellendoorn kenmerkt zich door een gemoedelijke sfeer, korte afstanden tussen de attracties en geen lange wachtrijen. Een ruim aanbod in attracties voor jong en oud! U beleeft met uw klas een veilig en onbezorgd dagje uit.

Nieuw
In 2020 is de compleet vernieuwde jungle expeditie geopend en in 2021 kun je een spannende rit maken in een vernieuwde achtbaan (voorheen Tornado). 

Extra's

Aquaventura Slidepark
De schoolreis kan worden uitgebreid met een bezoek aan het Aquaventura Slidepark. Het Slidepark is een outdoor waterpark van 5000m2 met 11 spectaculaire waterglijbanen, de één nog spannender dan de ander! De glijbanen zijn voorzien van uitglijdbakken, er is geen zwembad. Het waterpark is leuk voor jong en oud! Naast de 11 spectaculaire glijbanen heeft het Slidepark voor de kleine waterratten een waterspeelplek. Voor een toeslag van € 2,00 p.p. boekt u de toegang tot het nieuwe Aquaventure Slidepark erbij.

Liever een compleet arrangement inclusief versnapering? Voor een toeslag van € 1,85 p.p. boekt u frites en een kinderfrikandel erbij. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

 

 

Programma

Tijdsbestek: ca. 10.00 - 16.00 uur in het park. 

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep