E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 25.00

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree
  • Stokbrood bakken en limonade
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

De spelerij en de uitvinderij: ontdek wat je kunt!

Kunstenaar Jos Spanbroek heeft op een groot bosperceel allerlei gekke speeltoestellen in elkaar gelast waarop gefietst, geklauterd etc. kan worden. In de overdekte Uitvinderij kan je bootjes maken, piepschuim snijden en metaal bewerken met echt gereedschap!

Ervaar een onvergetelijke dag in De Spelerij/ De Uitvinderij Dieren

In het bos bij Dieren ligt de wonderlijkste plek van Nederland: De Spelerij/ De Uitvinderij. In dit park kunnen kinderen de hele dag actief spelen en ontdekken.

De Spelerij - De Spelerij

De Spelerij

Grote kans die je twee keer moet kijken als je in De Spelerij rondloopt. Brengt dat jongetje met z’n vriendjes echt die gekke carrousel in beweging? Bedient dat meisje nu een hijskraan? En staan die kinderen daar broodjes te bakken? Spelend ontdekken! Dat, en veel meer, gebeurt allemaal in De Spelerij.  Bij De Spelerij ontdek je dus ‘hoe dingen werken’. En hoe samenwerken werkt. Wat het is om op avontuur te gaan. Hoe het (ook alweer) voelt als alles mogelijk is. De Spelerij is gewoon grenzeloos leuk!

De Spelerij - De Uitvinderij

De Uitvinderij is echt iets voor jongens en meisjes die met hun handen durven werken. Die niet bang zijn voor stoere materialen en machines. En niets liever willen dan helemaal zelf iets te maken. Zonder opdracht van meester of juf. Of van de begeleiders. Nee, helemaal zelf.

Onderbouw groep 1 t/m 4 krijgen een voorstelling in het theater. Bovenbouw groep 5 werken in de maanden april t/m juli in De Uitvinderij. Kinderen van groep 6 t/m 8 werken in De Uitvinderij waarbij de kinderen van groep 7 & 8 gaan metaal bewerken en puntlassen.

Dus trek 'oude' kleren en stevige schoenen aan. Ook reservekleding is niet overbodig. Bij mooi weer kunnen de kinderen zwemkleding meenemen om in de fontein te spelen. Het is verstandig als de kinderen iets te eten en te drinken meenemen voor tussendoor.

Programma

Tijdsbestek: ca. 10.30 - 15.00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer