E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 88-92 personen€ 24.75

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree
  • Stokbrood bakken en limonade
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

De spelerij en de uitvinderij: ontdek wat je kunt!

Kunstenaar Jos Spanbroek heeft op een groot bosperceel allerlei gekke speeltoestellen in elkaar gelast waarop gefietst, geklauterd etc. kan worden. In de overdekte Uitvinderij kan je bootjes maken, piepschuim snijden en metaal bewerken met echt gereedschap!

Ervaar een onvergetelijke dag in De Spelerij/ De Uitvinderij Dieren

In het bos bij Dieren ligt de wonderlijkste plek van Nederland: De Spelerij/ De Uitvinderij. In dit park kunnen kinderen de hele dag actief spelen en ontdekken.

De Spelerij is werkplaats, atelier en tentoonstellingsruimte van kunstenaar Jos Spanbroek. De speelobjecten in het park zijn kunstwerken. Het park verandert dan ook steeds. Iedereen is welkom om de Spelerij te bezoeken, te beleven en te bewonderen.De Uitvinderij is een werkplaats waar je zelf kunststukken kunt maken. Je kunt plastic buigen, figuurzagen, piepschuim snijden en vacuüm vormen, naamplaatjes slaan, een verf-spettertekening maken en metaal bewerken met echt gereedschap.

Programma

Tijdsbestek: ca. 10.30 - 15.00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 85 personen in de 92-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • Altrovia-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.

 

Je vindt ons ook op

TCR Groep