E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 83-90 personen€ 29.50

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • Entree De Spelerij - De Uitvinderij
 • Stokbrood bakken
 • Limonade
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Ontdek zelf wat je kunt! In De Spelerij in Dieren

Al meer dan 35 jaar dé plek waar kinderen graag komen! Werken in De Uitvinderij of kijken naar de voorstelling in het theater, lunchen met zelfgebakken broodjes en natuurlijk heel veel spelen.

Ervaar een onvergetelijke dag in De Spelerij/ De Uitvinderij Dieren

In het bos bij Dieren (Gelderland) ligt de wonderlijkste plek van Nederland: De Spelerij/ De Uitvinderij. In dit park kunnen kinderen de hele dag actief spelen en ontdekken. Een super leuke schoolreis bestemming voor groepen 3 t/m 8. TCR Tours regelt het graag voor je. 

De Spelerij - De Spelerij

De Spelerij

Grote kans die je twee keer moet kijken als je in De Spelerij rondloopt. Brengt dat jongetje met z’n vriendjes echt die gekke carrousel in beweging? Bedient dat meisje nu een hijskraan? En staan die kinderen daar broodjes te bakken? Spelend ontdekken! Dat, en veel meer, gebeurt allemaal in De Spelerij. Bij De Spelerij ontdek je dus ‘hoe dingen werken’. En hoe samenwerken werkt. Wat het is om op avontuur te gaan. Hoe het (ook alweer) voelt als alles mogelijk is. De Spelerij is gewoon grenzeloos leuk!

De Spelerij - De Uitvinderij

De Uitvinderij

De Uitvinderij is echt iets voor jongens en meisjes die met hun handen durven te werken. Die niet bang zijn voor stoere materialen en machines. En niets liever willen dan helemaal zelf iets te maken. Zonder opdracht van meester of juf. Of van de begeleiders. Nee, helemaal zelf.

Speciaal programma voor de verschillende groepen:

 • Groep 3 t/m 4 krijgt een voorstelling in het theater. 
 • Groep 5 werkt in de maanden april t/m juli in De Uitvinderij. 
 • Groep 6 t/m 8 werkt in De Uitvinderij 
 • Groep 7 & 8 gaat metaal bewerken en puntlassen in De Uitvinderij.

 

Nuttige informatie:

Trek 'oude' kleren en stevige schoenen aan. Ook reservekleding is niet overbodig. Bij mooi weer kunnen de kinderen zwemkleding meenemen om in de fontein te spelen. Het is verstandig als de kinderen iets te eten en te drinken meenemen voor tussendoor. Want van spelen en ontdekken krijg je trek!

Programma

Tijdsbestek: ca. 10.30 - 15.00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten




 

Je vindt ons ook op

TCR Groep