E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 26.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Vroegboekkorting - Entree basisschool of Voorgezet onderwijs
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

30 spectaculaire attracties in Walibi Holland

Verras je klas met het spannendste schoolreisje; Walibi Holland! Een dagje HARDGAAN in Biddinghuizen zet de wereld van elk kind letterlijk op z’n kop.

Ervaar de hoogste en snelste achtbaan van de Benelux - Wie durft?Helga Veneklaas

Meer dan 30 attracties
Met meer dan 30 spectaculaire attracties is er genoeg te beleven voor de hele klas. Beleef samen een unieke rit in de nieuwste achtbaan UNTAMED. Deze achtbaan gaat 5x ondersteboven én gooit je alle kanten op. UNTAMED van puur hout én staal is ongetemd en niet te stoppen! Of maak een gewichtloze rit in Lost Gravity, ga 6x over de kop in achtbaan Speed of Sound of stap in snelheidsduivel Xpress: Platform 13. De echte waaghalzen mogen Goliath natuurlijk niet overslaan!

Geen achtbaan liefhebber?
Oók de niet achtbaanliefhebbers gaan een toffe dag tegemoet. Zij beleven een spetterend avontuur in Crazy River, bewonderen het uitzicht vanaf het 45 meter hoge reuzenrad La Grande Roue of waaien lekker uit in Superswing.

Van HARDGAAN krijg je trek!
Van een dag vol adrenaline en sensatie krijg je honger. Maak daarom de dag compleet en blijf gezellig eten in het pretpark! Knapperige friet met een lekkere snack én een verkoelend drankje voor de kids. Een geheel verzorgd menu voor de hele klas.

Kortom, wil jouw klas een dagje HARDGAAN? Boek dan nu een schoolreis Walibi Holland via TCR Tours! En ga onbezorgd op schoolreis!

TIP: Walibi Holland is ook zeker geschikt voor leerlingen van het voortgezet onderwijs! 


Programma

Tijdsbestek: ca. 10:00-16:00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep