E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 27.50

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree basis scholier
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

De hoogste achtbaan van de Benelux in Walibi!

Alle spreekbeurten afgevinkt? Werkstukken ingeleverd? Dan is het tijd voor het ultieme schoolreisje! Ineens blijken die lieve giechelmeisjes het hardst te kunnen schreeuwen, verandert die rustige jongen in een extreme loopinglover en krijgt de dondersteen van de klas knikkende knieën van Goliath. Is niet iedereen een achtbaanheld? Er is genoeg te beleven!

Ervaar de hoogste en snelste achtbaan van de Benelux - Wie durft?Helga Veneklaas

Super gave schoolreis voor de bovenbouw. Na uren, dagen, weken, maanden geconcentreerd opletten in de klas, profielwerkstukken schrijven, bergen huiswerk wegwerken en toetsweken hebben de leerlingen wel een dagje hard gaan verdiend.

Laat ze alles van zich af gillen in Goliath, de snelste en hoogste achtbaan van de Benelux! Handen in de lucht terwijl ze binnen 3 sec van 0 naar 90 km per uur gelanceerd worden in Xpress. Ze schreeuwen het uit in Space Shot nadat ze van het adembenemende uitzicht hebben genoten en in Excalibur gaan ze zo vaak over de kop dat ze het verschil vergeten tussen boven en onder. Laat ze bijvoorbeeld lekker uitwaaien in Super Swing, naar beneden suizen in robin Hood (zonder loopings, maar wel heel spannend!), laat ze even lekker afkoelen in El Rio Grande of Splash Battle. Zo leren de leerlingen zichzelf en elkaar ook nog eens supergoed kennen! Wedden dat iedereen alle schoolstress vergeten is na een dagje hard gaan?

Maak het klassenuitje extra relaxt door vooraf menuvouchers vanaf € 4.80 per persoon bij te boeken.

Als excursiedag is Walibi ook geschikt voor leerlingen van het voortgezet onderwijs (geldt een meerprijs van € 1,50 per persoon).Programma

Tijdsbestek: ca. 10:00-16:00 uur in het park.

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer