E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 38.50

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Toegang ma. -vr.
  • Ski's of snowboard, helm, schoenen en stokken
  • 2 uur ski- of snowboardles
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Leer tijdens je schoolreis skiën op de indoor baan

In Bottrop staat alles klaar. Ski's, snowboards, helm, ski-schoenen etc. Een stoer schoolreisje voor sportieve klassen van het voortgezet onderwijs.

Sneeuw en plezier gegarandeerd!Helga Veneklaas

Als leuke afsluiting van het schooljaar, een bijzonder schoolreisje of als voorbereiding op bijvoorbeeld het skikamp.De ski- en snowboardleraren van de skischool "Top On Snow" zorgen voor een veilig en snel begin van de wintersport. Onder het motto "In de hal fit voor de bergen" biedt het Alpincenter Bottrop meer dan genoeg ruimte om te oefenen, te trainen en plezier te maken. Uitermate geschikt voor het voortgezet onderwijs.

Ga nu met uw school samen met TCR Tours mee naar Bottrop en maak er een onvergetelijke dag van in de sneeuw!

Optie's:

- Upgrade eten en drinken à € 5,00 per persoon: onbegrensd eten (buffet) & onbegrensd dranken (koffie, thee, sappen, frisdranken)

 

Programma

 

Tijdsbestek: ca. 11:00-14.30 uur in het Alpincenter

* vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

 

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer