Ruim 30 jaar ervaring in de organisatie van groepsuitjes

Heb je inspiratie nodig voor jouw jaarlijkse uitje? Bekijk dan hieronder onze groepsuitjes. Staat jouw idee er niet tussen? Vertel ons je wensen, dan stellen wij graag een programma voor jouw groep samen.

TCR Tours organiseert al ruim 30 jaar groepsuitjes in het binnen- en buitenland. Wij kennen dan ook de leukste plekjes, plezierigste boottochten, smaakvolste restaurants en beste locaties van Europa. Onze ervaren en gastvrije chauffeurs zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt tijdens het dagje uit.

TCR Tours is specialist in de organisatie van rolstoelvriendelijke groepsuitjes. Rolstoelgeschikte uitjes kun je herkennen aan het rolstoel symbool. Lees meer informatie over onze rolstoelbussen.

Met je collega’s op stap? Kijk dan eens naar onze inspiratiepagina van bedrijfsuitjes.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep