Touringcar verhuur Nijverdal

TCR Tours is met enige regelmaat in Nijverdal te vinden. Al is het maar om onze gasten op te halen bij de Bowlingboerderij voor een dagtocht. Wil je ook met ons op reis? We bieden niet alleen leuke individuele dagtochten maar stellen ook graag een programma samen voor je bedrijfsuitje of groepsreis.

Heb je al een idee? Dan maken wij graag een programma op maat voor je. Als je nog niet weet waar je naartoe zou willen, kunnen wij je misschien op een origineel idee brengen. Je kunt bij ons terecht voor iedere groep tussen de 8 en 90 personen. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

De hartelijke groeten aan chauffeur Jan, het was een onvergetelijke dag. ANGO Nijverdal

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep