Een bedrijfsuitje organiseren, waar begin je?

Ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van het bedrijfsuitje, of het regelen van een bedrijfsbezoek en geen idee waar je moet beginnen? Vraag het aan TCR Tours. Wij zijn experts in het organiseren van uitjes en nemen je graag de zorgen uit handen. Wij weten als geen ander dat een uitje perfect moet verlopen, dat het binnen een afgestemd budget moet blijven én dat het tijdsschema moet kloppen. Speciaal voor jou hebben wij 10 meest belangrijke tips samengesteld voor het organiseren van jouw uitje!

Hieronder leggen wij stapsgewijs uit, hoe wij je kunnen helpen.

1. Inspiratie nodig voor je uitje?

Op zoek naar inspiratie? Neem dan eens een kijkje op onze site, waar wij vele ideeën geven voor een bedrijfsuitje, groepsuitje of citytrip. Zit er een uitje tussen dat je aanspreekt, maar wil je het net even anders? Geen probleem, alle voorstellen passen wij graag aan naar jouw wensen.

Zit je met je handen in het haar, en heb je nog geen idee wat je wilt gaan doen? Ook dan kun je bij TCR Tours terecht. Wij luisteren goed naar je wensen en denken door onze jarenlange ervaring met je mee. Wij geven je graag een paar reissuggesties. Deze ontvang je van ons per mail. Een vrijblijvende brainstorm onder het genot van een kopje koffie op kantoor of per telefoon kan natuurlijk ook.

2. Neem contact op met TCR Tours

Per telefoon via 0572-35 35 35 of mail info@tcr-tours.nl neem je eenvoudig contact met ons op. Vertel je wensen en ideeën aan één van onze vriendelijke medewerkers.* Denk hierbij aan data, aantal personen, bestemming, tijdsbestek en doel van het uitje. Zo hebben wij een goed beeld van je plannen. Heb je alleen een bus nodig, dan kunnen we op basis van deze gegevens binnen 2 werkdagen een offerte toesturen. De offerte komt per mail naar je toe. Als je akkoord gaat met de offerte, zetten wij hem om in een opdracht. Je ontvangt een bevestiging per mail, die je ondertekend naar ons terugstuurt.

*TCR Tours belooft plezier vanaf het eerste contact. Hierover is een leuke blog geschreven met de titel "Plezier vanaf het eerste contact'.

3. Wij nemen jou de organisatie uit handen

Tickets voor een musical of concert nodig? TCR Tours heeft goede contacten met diverse producenten waardoor wij snel en eenvoudig aan groepstickets kunnen komen met vaak een mogelijkheid om ze in optie te plaatsen.

Maar ook volledige uitjes inclusief excursieprogramma, teambuildingsactiviteiten of museum regelen wij voor je! Een restaurant nodig waar je lekker en gezellig met een grote groep kunt dineren? Wij maken graag een reservering voor je.*

Zoek je een goed hotel omdat je reis meer dan één dag duurt? Wij nemen altijd een optie voor jullie zodat je zeker weet er genoeg kamers beschikbaar zijn als het uitje doorgaat.

Hoe fijn is het, dat jij je kunt bezighouden met je dagelijkse werkzaamheden en onze experts op kantoor ervoor zorgen dat je uitje een succes wordt!

Jouw wensen werken wij uit in een duidelijke, overzichtelijke offerte. Je ziet in de offerte precies wat inclusief en wat exclusief is. Zo kom je niet voor nare verrassingen te staan. De offerte wordt per mail verstuurd. Als je akkoord gaat met de offerte, zetten wij hem om in een opdracht. We sturen je een bevestiging, die je ondertekend naar ons terugstuurt. Wijzigingen in bijvoorbeeld het programma of het aantal personen kunnen na overleg, zeker nog worden gemaakt. Daarnaast houden wij alle deadlines voor je in de gaten.

*TCR Tours belooft "offertes zonder vraagtekens', meer informatie hierover kun je teruglezen in onze blog "Offertes zonder vraagtekens".

4. Voorpret kan beginnen!

Heb je de opdracht bevestigd en ondertekend aan ons teruggestuurd? Dan kan de voorpret beginnen! Wij gaan achter de schermen voor je aan de slag. We maken de opties definitief, stellen een draaiboek samen en vragen menu’s op voor de maaltijden, dit zodat alles piekfijn geregeld is. Onze chauffeur is jullie gastheer of -vrouw tijdens het uitje. Hij of zij zorgt ervoor dat alles goed verloopt en onderhoud het contact met de locaties.

Na afloop horen wij natuurlijk graag jullie ervaringen. Nieuwsgierig hoe andere klanten onze service hebben ervaren? Lees hun reacties op klantenvertellen.nl

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep