Zo geregeld bij TCR Tours

Je wilt een bedrijfsuitje organiseren of het vervoer voor een bedrijfsbezoek. Of je wilt een dagje uit met je vereniging. Het moet natuurlijk wel perfect verlopen en niet te veel geld kosten. Hoe pak je dat aan zonder dat het je al te veel tijd kost? Heel eenvoudig: dat vraag je aan TCR Tours!

Je neemt contact met ons op

Je neemt contact op met ons. Dat kan telefonisch via 0572-353535 of via de mail (info@tcr-tours.nl). Je vertelt ons wat je precies wilt gaan doen, bijvoorbeeld wanneer je op pad wilt gaan en waar naartoe, met hoeveel personen je reist en hoe laat je ongeveer wilt vertrekken en weer naar huis wilt gaan.

Wil je iets eten of drinken aan boord? Dat is uiteraard mogelijk, van koffie tot lunch of borrel met hapjes. Als het gaat om alleen het vervoer (en eventueel catering), kunnen we nu een offerte voor je maken. De offerte komt per mail naar je toe. Als je akkoord gaat met de offerte, zetten wij hem om in een opdracht. We sturen je een bevestiging, die je ondertekend naar ons terugstuurt.

Heb je al een idee voor een uitje?

Soms ben je er zelf nog niet helemaal uit wat je precies wilt. Ben je nog op zoek bent naar een leuke invulling voor de dag? Kijk dan eens op onze site of er iets leuks zit tussen onze ideeën voor een bedrijfsuitje of een groepsuitje. Als je iets hebt gevonden maar het net even wat anders wilt, dan vinden wij dat geen enkel probleem. We maken het programma volledig op maat voor jouw gezelschap. 

Heb je nog geen idee wat je wilt gaan doen of alleen een bepaalde bestemming in gedachten? In dat geval kunnen wij je waarschijnlijk wel helpen. We luisteren goed, denken mee en komen met programmavoorstellen in de vorm van een overzichtelijke offerte

Je ziet in de offerte precies wat er inclusief is en wat exclusief. Zo kom je niet voor nare verrassingen te staan. De offerte komt naar je toe per mail. Als je akkoord gaat met de offerte, zetten wij hem om in een opdracht. We sturen je een bevestiging, die je ondertekend naar ons terugstuurt.

Wij nemen jou de organisatie uit handen

Als het gaat om de organisatie van je uitje kunnen wij je een heleboel uit handen nemen. Soms wil je bijvoorbeeld ergens naartoe waar een reservering voor nodig is, zoals naar een musical. Of je wilt een stad of attractie bezoeken met een gids of een rondleiding erbij. We kunnen ook een restaurant voor jullie reserveren waar je met een wat grotere groep lekker kunt eten.

robur-4

Zoek je een goed hotel omdat je reis meer dan één dag duurt? We nemen graag een optie voor jullie zodat jullie zeker weten dat je er terecht kunt als het uitje doorgaat. Je krijgt uiteraard van tevoren van ons een offerte zodat je financieel precies weet waar je aan toe bent.

Zodra we het plaatje compleet hebben, sturen we je de offerte toe per mail. Als je akkoord gaat met de offerte, zetten wij hem om in een opdracht. We sturen je een bevestiging, die je ondertekend naar ons terugstuurt.

En nu: alleen nog maar genieten!

Heb je de opdracht bevestigd en ondertekend aan ons teruggestuurd? Dan gaan we nu verder voor je aan de slag. We maken eventuele opties definitief en bereiden met de chauffeur alles voor zodat alles piekfijn is geregeld. Onze chauffeur is jullie gastheer. Hij of zij zorgt ervoor dat de dag zelf goed verloopt. En na afloop horen we natuurlijk graag jullie ervaringen.

robur-5

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer