Sfeerverslag businessclub Robur et Velocitas

Op donderdag 28 januari 2016 bezocht de businessclub van Robur et Velocitas 1882 de wedstrijd Feyenoord - Heerenveen in “DE KUIP”. In een luxe touringcar van TCR Tours werd al vroeg in de middag koers gezet richting het westen van het land.

robur-6

Eenmaal gearriveerd in Rotterdam ging dit Businessclub-event van Robur et Velocitas van start met een rondleiding door dit roemruchte voetbalbastion waarin legendarische wedstrijden hebben plaatsgevonden en wereldvoetbalspelers de heilige grasmat hebben betreden. Twee gidsen voerden ons langs plaatsen in het stadion, die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek. Inmiddels was toch al enigszins duidelijk geworden dat niet alle deelnemers aan deze trip in het Feyenoord kamp konden worden ingedeeld. Er bleken toch ook nog de nodige Ajacieden en een incidentele oprechte Heerenveen-fan onderdeel uit te maken van het gezelschap.

robur-3-stadion

Voorafgaande aan de wedstrijd werd genoten van een diner in de vorm van wat gerust een ruim gesorteerd Saté buffet genoemd mag worden. In dit stadium van het uitstapje nog geen spoor van tranen. Goed gemutst werd er genetwerkt en er werd vol vertrouwen uitgekeken naar de naderende wedstrijd.

Voor de winterstop gold Feyenoord vanwege “Ongekende teamspirit” nog als titelkandidaat” en had “De hand van De Haan” de voorheen zwalkende Friezen omgetoverd tot het “beste Heerenveen sinds tijden". Echter na de winterstop was Feyenoord toch echt wel begonnen aan een historische vrije val, waardoor op voorhand een succesvolle wedstrijd voor Heerenveen niet ondenkbaar was. Alras bleek dat Heerenveen zonder enig respect naar de Kuip was gekomen en weinig boodschap had aan de behoefte aan eerherstel van Feyenoord. Om een lang verhaal maar eens heel kort en bondig te formuleren: De Friezen namen de drie punten in de bus mee naar Heerenveen. Hetgeen een oprecht brede lach op het gezicht toverde van de meest oprechte Heerenveen-fan: Roelof Zweytzer van Amnez Telecom.

Tijdens de afterparty werd er gesnackt, gedronken en nagepraat. Oprecht lachende gezichten bij de Heerenveen aanhang, hatelijk gelach uit de hoek van de Ajacieden en meerdere weggepinkte tranen bij de Feyenoorders die het beste omschreven kunnen worden als een groep met kiespijn lachende boeren.

Op de weg terug naar Apeldoorn werd nog aandacht geschonken aan de Wedstijd-Poule. De gelukkige winnaar van de wedstrijdpoule, en daarmee dus definitief voetbalkenner 1e klas,  bleek uiteindelijk Ralph de Boer van (inderdaad Ajacied in hart en nieren). U begrijpt dat Ralph tot tranen toe geroerd was toen hij het gesigneerde Feyenoord voetbalshirt in ontvangst mocht nemen.  Het was een businesstrip met een lach en een traan.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep