Wij beloven

Liefde voor het vak

We zijn een familiebedrijf. Een uit de kluiten gewassen familie, dat wel. Maar met als gemene deler dat we liefde hebben voor ons vak. Personenvervoer is onze passie. Pure dienstverlening, een mensenvak. We maken het onze gasten naar de zin met een organisatie en wagenpark om trots op te zijn.

Plezier vanaf het eerste contact

Een goede reis begint met voorpret. Wat fijn is het dan dat je reisorganisator vriendelijk is, snapt wat je wilt, weet wat werkt voor jouw gezelschap, meedenkt en je het regelwerk uit handen neemt. Op de achtergrond zijn we er voor, tijdens en na de reis. Voor dringende vragen is TCR Tours 24/7 te bereiken.

Offertes zonder vraagtekens

Verborgen kosten, kleine lettertjes, vakjargon en onduidelijkheid over wat je nu precies krijgt voor je geld? Nee! Onze offertes spreken voor zich en zijn compleet. We geven tips en opties. Wat je ziet, is wat je krijgt. Daar mag je ons op afrekenen.

Schoon vervoer

Wij komen in een schone bus voorrijden en doen er alles aan om ook de binnenruimte opgeruimd, fris en schoon te houden. Tijdens de rit delen we die verantwoordelijkheid met jou. Bij thuiskomst gaan wij aan de slag. Busvervoer is ook groen, een andere betekenis van schoon. Een bus heeft per passagier de laagste CO2-uitstoot van alle vor- men van personenvervoer en helpt files beperken. Onze bussen voldoen aan strenge milieueisen en de chauffeurs rijden zo zuinig mogelijk.

Gastheerschap op wielen

Wij zijn dienstverleners. We weten wie we in de bus hebben en wat hun reisdoel is. Onze chauffeurs rijden prettig, veilig en met plezier. Passagiers? Dat zijn bij ons gasten. En die verwelkomen we natuurlijk gastvrij, zoals dat gaat in Oost-Nederland. Onderweg kun je rekenen op onze service, inlevingsvermogen, een praatje en een plaatje als je wilt. Zeggen we elkaar aan het eind van de rit met een glimlach gedag, hopen we elkaar nog eens terug te zien.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep