Tourincar verhuur Raalte

Raalte is de bakermat van TCR Tours. Ons bedrijf organiseert al sinds 1983 vanuit het hoofdkantoor in Raalte de leukste uitjes en tochten voor individuele gasten en groepen. Een speciale band hebben we met sportverenigingen HV Kwiek en Rohda Raalte. Maar we zijn als sponsor ook actief betrokken bij evenementen als Stöppelhaene , het carnaval en Ribs & Blues.

Mogen we ook met jouw bedrijf of vereniging meedenken over een mooi dagje uit? Je kunt de volledige organisatie aan ons uitbesteden: van vervoer tot het hele programma, inclusief catering en overnachting. Je kunt bij ons terecht voor iedere groep tussen de 8 en 90 personen. Laat ons je wensen weten en we maken een offerte op maat voor jullie!

Een gezellige reis, met prachtig weer en een leuk en afwisselend programma en dat zo dicht bij ''huis''! Reisgroep Raalte
We willen jullie bedanken voor de planning en het vervoer van ons leuke weekend Hamburg. Galand PV
Bedankt voor de perfect georganiseerde dag. Swaenewoerd PV

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep