TCR Tours

Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij laten je graag de mooiste en leukste plekjes van Nederland zien. Maar ook in Europa kennen wij goed de weg! Onze chauffeurs zijn echte gastheren op wielen en maken het jou graag naar je zin. Ons jonge wagenpark kent vele type touringcars, zodat er voor iedere groep wel een passend voertuig tussen zit. Naast enkel het vervoer, regelen wij ook de volledige organisatie van jouw bedrijfsuitje, groepsuitje of schoolreis. Wij streven ernaar dat je een glimlach op je gezicht krijgt telkens als je terug denkt aan jouw reis. Dat is wat ons drijft!

In onze blog "Liefde voor het vak!" kun je lezen wat liefde voor het vak inhoudt volgens directeur Bas Roescher .

Op 1 februari 2019 heeft TCR Groep Sickman Touringcarvervoer overgenomen. Dit betekent een uitbreiding van 10 touringcars. Het totale wagenpark bestaat daarmee uit maar liefst 30 touringcars. De gemoedelijke sfeer en open cultuur binnen beide organisaties zorgen ervoor dat de bedrijven goed bij elkaar passen. Sickman behoudt vooralsnog haar eigen identiteit en kantoor in Vroomshoop. Wel zal er van elkaars expertise en wagenpark gebruik gemaakt worden. Door deze overname zijn wij nog sterker vertegenwoordigd in een grotere regio.


Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep