TCR Tours

Sinds 1983 organiseert TCR de leukste uitjes en tochten voor individuen en groepen. Wij kennen de mooiste en leukste plekjes van Nederland, maar zoeken ook graag de grenzen van Europa op. Ons hart ligt bij de touringcar. Voor speciale aangelegenheden beschikken wij over extra luxe uitgerust vip vervoer. De omgang met onze gasten en het plezier onderweg maken ons vak zo gezellig. Maar we doen meer dan enkel het vervoer; we regelen ook de volledige organisatie van bedrijfsuitje of schoolreis en hebben partners voor een uitstekende catering in de bus. Wij streven ernaar dat je een glimlach krijgt telkens als je terug denkt aan jouw reis. 
Dat is wat ons drijft.

Op 1 februari 2019 heeft TCR Groep Sickman Touringcarvervoer overgenomen. Dit betekent een uitbereiding van 10 touringcars. Het totale wagenpark bestaat daarmee uit maar liefst 30 touringcars. De gemoedelijke sfeer en open cultuur binnen beide organisaties zorgen ervoor dat de bedrijven goed bij elkaar passen. Sickman behoudt vooralsnog haar eigen identiteit en kantoor in Vroomshoop. Wel zal er van elkaars expertise en wagenpark gebruik gemaakt worden. Door deze overname zijn wij nog sterker vertegenwoordigd in een grotere regio.


Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer