Offerte aanvragen>
Offerte aanvragen >

Rolstoelbussen

Op reis in de rolstoel; TCR Tours maakt het mogelijk

Bij TCR Tours is iedereen welkom. Wij vinden het belangrijk om de drempel tot plezier letterlijk zo laag mogelijk te houden. Dit kan door inzet van rolstoelvriendelijke bussen. Deze bussen zijn voorzien van een lift, zodat gasten die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten, zorgeloos op reis kunnen. Vele zorginstellingen en zonnebloem afdelingen weten ons te vinden. Wij zijn dan ook niet voor niets het meest rolstoelvriendelijke busbedrijf van het oosten!

Ruimte voor 90 rolstoelen

Rolstoelvervoer is een specialiteit van TCR Tours. Wij beschikken over 6 rolstoelbussen die ieder ruimte bieden aan maximaal 15 rolstoelplaatsen. Zo kunnen wij grote reisgezelschappen tot 90 gasten in een rolstoel tegelijk vervoeren.

Rolstoelvriendelijke groepsuitjes                 

TCR Tours organiseert groepsuitjes, ook voor groepen met gasten in een rolstoel. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met de toegankelijkheid van de locaties en het aantal keer in en uitstappen. Inspiratie nodig voor een uitje waarvan (enkele) gasten in een rolstoel zitten? Bekijk dan onze groepsuitjes. Rolstoelvriendelijke groepsuitjes kun je herkennen aan het rolstoelsymbool. Vragen over rolstoelvervoer of rolstoelvriendelijke uitjes? Bel ons via 0572-353535.

Wat kost het huren van een rolstoelbus?

Vanuit onze overtuiging dat iedereen plezier moet kunnen beleven, vinden wij het een eer om ook gasten in een rolstoel te vervoeren. Onze rolstoelbussen met lift, verhuren wij dan ook tegen hetzelfde tarief als een standaard touringcar. Echter bij 5 of meer rolstoelen, wordt er een ombouwtoeslag berekend ad € 90,00 incl. BTW per touringcar.

Zorgeloos op reis

Gasten in een rolstoel verwelkomen wij met veel plezier. Onze vriendelijke chauffeurs hebben ruime ervaring met het gebruik van de lift en het vastzetten van de rolstoelen. Zo kunnen jouw gasten zorgeloos mee op reis. Houdt bij het aantal opgaven van het uitje rekening met de volgende stelregels:

-       Gebruik van de lift = 2 zitplaatsen minder in de bus

-       Een standaard rolstoel = 4 zitplaatsen minder in de bus

Twijfel je over het aantal zitplaatsen, neem dan contact met ons op.

Bekijk hieronder onze rolstoel touringcars

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep