Offerte aanvragen>
Offerte aanvragen >

Op reis in de rolstoel; TCR Tours maakt het mogelijk

Bij TCR Tours is iedereen welkom. Daarom vinden wij het belangrijk om de drempel tot plezier zo laag mogelijk te houden. Ons wagenpark is hierop ingericht en wij vinden het een eer om met mensen met een fysieke en/of mentale beperking te werken. TCR Tours maakt plezier voor iedereen bereikbaar en reizen voor iedereen plezieriger.

Ruimte voor 75 rolstoelen

Rolstoelbussen zijn een specialiteit van TCR Tours. Wij beschikken over 5 rolstoelbussen die ieder ruimte bieden aan 15 rolstoelplaatsen. Zo kunnen wij grote reisgezelschappen tot 75 rolstoelgebonden gasten tegelijk vervoeren.

Rolstoelvriendelijke tochten

We houden natuurlijk ook rekening met de toegankelijkheid van de bestemmingen en accommodaties die we bezoeken. Ook voor inspiratie voor een uitje met een groep met rolstoelen kun je bij ons terecht. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Rollen kost niets meer

Vanuit onze overtuiging dat iedereen plezier moet kunnen beleven vinden wij het een eer om rolstoelers te mogen vervoeren. Daarom berekenen wij geen extra kosten voor het ombouwen van de touringcars. Als je doorgeeft hoeveel rolstoel- en zitplaatsen er nodig zijn richten wij de touringcar in naar wens. Of er nu 1 familielid mee wil met een rolstoel of een groep rolstoelers, dat maakt bij ons geen verschil.

Wij denken niet in beperkingen

Onze chauffeurs hebben ruime ervaring met rolstoelgebonden gasten. Zij weten waar rekening mee te houden tijdens het rijden, bij het plaatsen in de bus en bij het in- en uitladen met de lift. Een onbezorgde dag en een glimlach is ons doel. Misschien nog wel het belangrijkste; wij verwelkomen rolstoelgebonden gasten met veel plezier.

Bekijk onze rolstoel touringcars

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer