Verzekeringen

Op reis moet u zorgeloos kunnen genieten. TCR Tours probeert u hierbij zoveel mogelijk van dienst te zijn. Echter niet alle factoren hebben wij of u zelf in de hand. Daarom sluiten velen een verzekering af. TCR Tours kan voor u desgewenst een reis- en/of (groeps)annuleringsverzekering afsluiten. TCR Tours heeft gekozen voor een samenwerking met de Europeesche, de specialist in reis- en recreatieverzekeringen.

Naast individuele verzekeringen hebben wij ook speciale verzekeringen voor groepen.

Individueel

Annuleringsverzekering

Vrijwel iedere ervaren reiziger sluit bij een reis een annuleringsverzekering af. Bij 'last minute' boekingen gebeurt dit minder. Toch is het verstandig om ook dan een verzekering af te sluiten. Deze dekt namelijk niet alleen de annuleringskosten als u uw reis moet uitstellen of annuleren, maar ook bij het afbreken van de reis worden de niet gebruikte reisdagen vergoed. En er is een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.

De standaard dekking kunt u uitbreiden met de module 'Waarnemer'. Een waarnemer is iemand die bijvoorbeeld uw taken waarneemt tijdens uw vakantie, maar ook een verzorger van uw huis, huisdieren of planten. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk, waardoor eigenlijk alle specifieke redenen om te moeten annuleren, kunnen worden verzekerd.

De Reisverzekering

Iedereen die op vakantie gaat wil eigenlijk maar een ding: honderd procent vakantieplezier. Dat kan met de reisverzekering van de Europeesche. Een verzekering op maat, waarbij u bij pech, ongeval of calamiteit altijd kunt rekenen op snelle, professionele hulp van de Europeesche Hulplijn, wereldwijd.

De basisdekking vormt het uitgangspunt van de verzekering en omvat de onderdelen: Personenhulpverlening, Bagage, Buitengewone kosten, Telecommunicatiekosten en Schade logiesverblijven.

Natuurlijk kunt u de basisdekking uitbreiden met zaken die voor u ook belangrijk zijn. U betaalt uiteraard alleen voor de uitbreiding die u kiest. De reisverzekering kent de volgende uitbreidingen: Geneeskundige kosten, Ongevallen, Rechtsbijstand, Geld, Hulp & Huur Vervoermiddel, (Winter)sport, Extra Sportuitrusting. Wilt u de meest complete reisverzekering? Kies dan voor de Topdekking. De Topdekking kent hogere verzekerde bedragen en ook nog eens 2 jaar nieuwwaarde voor de bagage. Geneeskundige kosten voor huisdieren zijn ook verzekerd.

Sport of spel: basis of uitbreiding?

In de basisdekking is bijna iedere sport standaard verzekerd wanneer deze tijdens de vakantie incidenteel wordt beoefend. Langlaufen, duiken, schaatsen en sleeën door kinderen tot 14 jaar zijn altijd verzekerd. Staat een vakantie geheel in het teken van (winter)sport, zoals een skivakantie, dan is de (winter)sportdekking een welkome aanvulling om zeker te zijn van de juiste dekking.

Doorlopende verzekeringen

Speciaal voor iedereen die er meerdere keren per jaar op uittrekt heeft de Europeesche de Doorlopende Reis- en de Doorlopende Annuleringsverzekering ontwikkeld. Wel zo makkelijk en ook nog eens voordelig. Uw vakantieplezier is het hele jaar verzekerd, hoe vaak u ook gaat!

Meer informatie? Download dan hier de folder Reis- en Annuleringsverzekering.

Groepen

(Groeps) reis- en annuleringsverzekering

Tussen het tijdstip van reserveren en het vertrek kan er van alles gebeuren waardoor de reis niet kan doorgaan. En ook tijdens de vakantie kan er iets gebeuren waardoor u de reis moet afbreken. Wie draait er dan voor de financiele gevolgen op?

Annuleringsverzekering

Als u direct bij boeking (binnen 7 dagen) een (groeps)annuleringsverzekering afsluit, worden de annuleringskosten en de ongenoten reisdagen vergoed. Bij een groepsreis kunt u de hele groep op 1 polis laten zetten, u betaalt dan slechts eenmalig de poliskosten (€ 3,50).

Belangrijk is dan te weten dat de hele groep niet ten opzichte van elkaar mag annuleren.

Op een polis zijn altijd 4 gezinnen/adressen (of 9 individuen) t.o.v. elkaar verzekerd. Dit kan uitgebreid worden naar max. 7 adressen (toeslag 1,5%). Indien u zich niet t.o.v. elkaar wenst te verzekeren, kunt u voor de hele groep 1 polis afsluiten.

Groepsannuleringsverzekering

U kunt ook een groepsannuleringsverzekering afsluiten (binnen 7 dagen na boeking). Dit biedt de mogelijkheid om alleen ten opzichte van elkaar te annuleren, indien de gebeurtenis zich voordoet binnen 2 maanden voor de ingangsdatum van het verblijf. Mocht een van uw reisgenoten dus wegens ernstige ziekte, ongeval of sterfgeval niet mee kunnen, dan kan de rest van de groep ook annuleren. Indien er zich een probleem voordoet in bijv. de familie van een van de deelnemers, kan men dus NIET annuleren. De dekking wordt dus beperkt tot de reizigers zelf, houdt u hier rekening mee!

Ter informatie: vaak wordt een groepsannuleringsverzekering afgesloten als extra dekking, dus naast een individuele annuleringsverzekering. De kosten voor een groepsannuleringsverzekering zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en kunnen wij u op aanvraag verstrekken.

Reisverzekering

Ook een reisverzekering mag niet in uw 'bagage' ontbreken. Want sta maar eens even stil bij wat er zich kan voordoen. Met uw bagage, uzelf of een van uw reisgenoten. Financieel gezien kunt u tijdens de reis of het verblijf in de problemen raken als u niet of onvoldoende verzekerd bent. Neem daarom het zekere voor het onzekere en sluit een reisverzekering af. Dit kan nog tot 1 dag voor vertrek.

Groepsreisverzekering

Ook een groepsreisverzekering is een van de mogelijkheden. Wij adviseren voor groepen die naar het buitenland gaan altijd om combinatie 2 te kiezen omdat u dan een betere dekking heeft voor geneeskundige kosten. Ook de bagage is dan meeverzekerd. Het verschil met de hierboven genoemde individuele reisverzekering is dat u minder premie betaalt maar daarentegen zijn de uitkeringen van de diverse onderdelen lager.

Groeps- en Schoolreisverzekering

Wie is verzekerd?

Met deze verzekering zijn alle deelnemers aan groeps- of schoolreizen, tot een maximum van 100 volwassenen en/of kinderen uitstekend beschermd.

Waarom?

Het organiseren en/of leiden van een groepsreis of schoolreis is een grote verantwoordelijkheid. Met deze verzekering staat u er niet alleen voor. U heeft de keuze uit 2 verschillende combinaties en heeft daarnaast de keuze uit een dekkingsgebied voor de Benelux of Europa:

Combinatie 1: alle deelnemers zijn standaard verzekerd van directe, persoonlijke hulp bij pech, ongeval of ziekte. Daarnaast zijn geneeskundige kosten en aansprakelijkheid meeverzekerd.

Combinatie 2: Gelijk aan 1, echter zijn hier uw reisgenoten bovendien verzekerd tegen verlies van bagage en schade als gevolg van bijzondere sporten.

Meer informatie? Download dan hier de folder Groeps- en Schoolreisverzekering of kijk op de website van Europeesche Verzekeringen

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer