Touringcar verhuur Deventer

In Deventer hebben we veel trouwe en vaste klanten die regelmatig een touringcar bij ons reserveren. TCR Tours is stevig geworteld in de Deventer samenleving. Niet voor niets rijden wij met trots de spelers van Go Ahead Eagles in hun eigen spelersbus. Deze rood met gele touringcar is overigens ook gewoon te huur voor jouw bedrijf. Ga bijvoorbeeld eens met je collega’s naar het FC Twente stadion in Enschede! Of organiseer een dagje uit met je vereniging.

Op onze website kun je alvast ideeën opdoen maar we maken ook graag een programma op maat voor je. Je kunt bij ons terecht voor iedere groep tussen de 8 en 90 personen!

Fantastisch dagje uit met goed gemutste chauffeurs Zwembad De Schaeck
We waren erg tevreden over de bussen en de aardige buschauffeurs. Basisschool Deventer
Bedankt voor de prettige samenwerking en de goede reis. Aebi Schmidt PV

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep