E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 45-49 personen€ 201.50

Inbegrepen

 • Vervoer per luxe touringcar
 • 2x Overnachting in een 3* hotel
 • Ontbijtbuffet
 • Halfpension maaltijd
 • Lichttour per touringcar
 • Boottocht op de Seine
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Ontdek Parijs per touringcar en op eigen gelegenheid

Drie dagen Parijs! TCR Tours rijdt u langs de mooiste plekken, we maken 's avonds een lichttour per bus en de restaurants en shows hebt u voor 't uitkiezen. De volgende dag geniet u van een rondvaart over de Seine.

Prachtige stad, te veel bezienswaardigheden voor één weekendRonald de Krosse

Een wereldstad die u gezien moet hebben! Parijs is de stad van het flaneren over de prachtige Boulevards, van het bruisende nachtleven, de aparte boetieks, de heerlijke Franse keuken en de altijd mooie Seine. Wij organiseren graag een 3-daagse busreis voor u naar deze romantische stad aan de Seine. Een mooie gelegenheid is om dit bezoek te combineren met het immens populaire Disneyland® Paris. Ook een bezoek aan één van de vele shows in Parijs is een ware aanrader!

Programma

Voorbeeldprogramma:

Dag 1

08.00 uur Vertrek vanaf uw opstapplaats . Wij rijden rechtstreeks naar Parijs, waarbij wij onderweg diverse pauzes inlassen, om de benen te strekken en te toiletteren.
16.00 uur Verwachte aankomsttijd in het centrum van Parijs. Indien gewenst, organiseren wij graag een lichttour door de stad. Zo krijgt u alvast een goede eerste indruk van deze lichtstad bij uitstek. Vervolgens zetten we koers naar het hotel. Nadat uw kamersleutel is uitgereikt, heeft u tijd zich op te frissen, om vervolgens een gezamenlijk diner te genieten. Na afloop van het diner kunt u op eigen gelegenheid de omgeving van het hotel verkennen of een gezellige borrel drinken in de bar van het hotel.

Dag 2

Na het ontbijtbuffet, maakt u een uitgebreide stadstour per touringcar. De chauffeur zal u de mooiste plekjes van Parijs laten zien en leuke anekdotes vertellen. Ook zal er regelmatig worden gestopt om foto's te maken.
Vanzelfsprekend brengt u ook een bezoek aan de Eiffeltoren, het symbool van Parijs. Lunch en middag ter vrije besteding.

Liever wat actiever de stad bekijken? Kies dan voor een 3-uur durende fietstocht. O.l.v. een Nederlandssprekende gids maakt kennis met de stad, haar bezienswaardigheden en onderwijl hoort u leuke anekdotes.

Indien gewenst stellen wij graag een georganiseerd middagprogramma aan u voor. Of geven tips als u individueel de stad wilt verkennen.'s Avonds geniet u van een diner het hotel. Ook in de stad kennen wij tal aan restaurantjes waar u heerlijk kunt dineren. U bent tenslotte wel in Frankrijk! Parijs, stad van de shows! Wellicht is het een idee om vanavond een show of chanson voorstelling bij te wonen?

Dag 3

Na het ontbijt in het hotel, plaatst u uw bagage in de touringcar en wordt u naar de Seine gebracht. Hier ligt een rondvaartboot voor u klaar, waarmee u de bezienswaardigheden vanaf de waterkant zult bewonderen. De rondvaart zal ca. 5 kwartier duren. Na de boottocht keert u richting Nederland. Voor de terugweg adviseren wij graag een leuk restaurant, waar u gezamenlijk deze reis kunt afsluiten. Verwachte thuiskomst omstreeks 21.30 uur.

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer