E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 45-49 personen€ 225.00

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • 2x Overnachting in een 3* hotel
 • 2x Ontbijtbuffet
 • 2x Diner in het hotel
 • Stadstour per touringcar
 • Boottocht over de Seine
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Ontdek Parijs samen met je collega's

Op zoek naar een prachtige bestemming op 7 uur rijden vanaf Oost Nederland? Kies dan voor Parijs! TCR Tours neemt je graag de organisatie uit handen.

Prachtige stad, te veel bezienswaardigheden voor één weekendRonald de Krosse

Een wereldstad die je gezien moet hebben! Parijs is de stad van het flaneren over de prachtige Boulevards, van het bruisende nachtleven, de aparte boetieks, de heerlijke Franse keuken en de altijd mooie Seine. Wij organiseren graag een busreis voor je naar deze romantische stad aan de Seine.

TIP: Combineer je bezoek aan Parijs met het immens populaire Disneyland® Paris. Vraag naar prijzen en mogelijkheden.

Iedere groep is uniek!
Onderstaand programma hebben wij naar tevredenheid uitgevoerd voor een bedrijfsuitje. TCR Tours begrijpt dat iedere groep andere wensen heeft. Geef ons jullie wensen door en wij maken een programma speciaal voor jouw gezelschap.

Programma

Dag 1
In de ochtend vertrekken wij vanaf je eigen gekozen opstapplaats naar Parijs. Tijdens de comfortabele reis zullen er regelmatig pauzes worden gemaakt. In de loop van de middag komen wij aan in het centrum van de "lichtstad". Indien de tijd het toelaat zullen we alvast een korte stadstour maken, zodat je een eerste indruk krijgt van deze stad en al haar mooie bezienswaardigheden.

Aangekomen bij ons hotel, heb je tijd om je op te frissen om vervolgens aan te schuiven voor het diner. Na afloop van het diner kun je op eigen gelegenheid de omgeving van het hotel verkennen of een gezellige borrel drinken in de bar van het hotel.

Dag 2
Na het ontbijtbuffet, maakt u een uitgebreide stadstour per touringcar. De chauffeur zal je de mooiste plekjes van Parijs laten zien en leuke anekdotes vertellen. Ook zal er regelmatig worden gestopt om foto's te maken.

Vanzelfsprekend brengen wij ook een bezoek aan de Eiffeltoren, het symbool van Parijs. Lunch en middag ter vrije besteding.

Liever wat actiever de stad bekijken? Kies dan voor een 3-uur durende fietstocht. O.l.v. een Nederlandssprekende gids maak je kennis met de stad, haar bezienswaardigheden en vertelt de gids je leuke anekdotes.

Afhankelijk van jou wensen, organiseren wij ook graag een middagprogramma voor jouw groep. Of geven tips als je individueel de stad wilt verkennen.'s Avonds genieten we weer van een diner het hotel. Ook in de stad kennen wij tal aan restaurantjes waar je heerlijk kunt dineren. Parijs, stad van de shows! Wellicht is het een idee om vanavond een show of chanson voorstelling bij te wonen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Dag 3
Na het ontbijt in het hotel, plaatsen we onze bagage in de touringcar en rijden we naar de Seine. Hier ligt een rondvaartboot voor ons klaar, waarmee wij de bezienswaardigheden vanaf de waterkant kunnen bewonderen. De rondvaart over de Seine duurt ca. 5 kwartier. Hierna is het tijd om terug te keren naar Nederland. Een diner op de terugweg is een leuke manier om dit groepsuitje af te sluiten.

Met een glimlach op je gezicht en vele verhalen rijker stap je rond 21.30 uur weer uit bij je eigen opstapplaats.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep