E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 45-49 personen€ 22.50

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar naar Münster op basis van 15 uur uit en thuis
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Het gezelligste uitje van het jaar

Voor vele personeelsverenigingen een jaarlijks terugkerend item op hun kalender, een bezoek aan een (Duitse) kerstmarkt. Waar gaat u dit jaar naar toe? De TCR bus brengt u graag!

TCR Tours brengt jou en je collega's graag naar bijvoorbeeld de kerstmarkt in Münster, Düsseldorf, Osnabrück of Valkenburg. Wordt betoverd door de duizenden schitterende lichtjes, prachtige kleuren, kerstklanken en verleidelijke geuren van Glühwein en kerstkoekjes. De kraampjes tonen een schat aan kerstgeschenken, kerstdecoraties en typische (Duitse) culinaire lekkernijen.

Vanaf de laatste week van november kun je weer genieten van de gezellige kerstsfeer op één of meer van de 2.700 Duitse kerstmarkten in Duitsland. Maar wat is nu de leukste kerstmarkt in Duitsland? Op www.kerstmarkt-duitsland.com tref je een overzicht aan. Heb je een stad van je voorkeur gevonden of kunnen wij je adviseren? Laat het ons weten en wij maken een vrijblijvend voorstel.

Naast het vervoer naar je favoriete kerstmarkt, organiseren wij ook graag een randprogramma voor jouw groep. Maak met een gids een wandeling door de prachtig verlichte Altstadt van Düsseldorf, geniet van een heerlijk glaasje Gluhwein/ Chocolademelk met gebak/Kuchen/Vlaai of sluit af met een stamppotdiner onderweg! Vertel ons jouw wensen, dan komen wij met een uitgewerkt voorstel!

Ben je een echte Kerst-shop-aholic of een liefhebber van Glühwein? Wellicht is dan een overnachting ter plaatse het overwegen waard! Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden voor hotelovernachtigen.

Programma

Je reist per luxe touringcar van TCR Tours naar een kerstmarkt naar keuze. Bezoek kerstmarkt op eigen gelegenheid. Na afloop brengt de chauffeur jullie veilig weer thuis. Prijs op basis van 15 uur uit & thuis. Programma in overleg aan te passen. 

Periode: eind november tot de kerstdagen.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep