E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 45-49 personen€ 22.50

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar naar Münster op basis van 15 uur uit en thuis
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Het gezelligste uitje van het jaar

Vanaf de laatste week van november kun je weer lekker genieten van de gezellige kerstsfeer op één of meer van de 2.700 Duitse kerstmarkten in Duitsland.

Maar wat is nu de leukste kerstmarkt in Duitsland? Op https://www.kerstmarkt-duitsland.com tref je een mooi overzicht aan. Heb je een stad van je voorkeur gevonden of kunnen wij je adviseren? Laat het ons weten en maken een vrijblijvend voorstel.

TCR Tours brengt jou en jouw collega's graag naar bijvoorbeeld de kerstmarkt in Münster, Düsseldorf, Osnabrück of Valkenburg. Word betoverd door de duizenden schitterende lichtjes, prachtige kleuren, kerstklanken en verleidelijke geuren van Glühwein en kerstkoekjes. De kraampjes tonen een schat aan kerstgeschenken, kerstdecoraties en typische (Duitse) culinaire lekkernijen.

Maak o.l.v. veen gids een wandeling door de prachtig verlichte Altstadt van Düsseldorf, geniet van een heerlijk glaasje Gluhwein/ Chocolademelk met gebak/Kuchen/Vlaai of sluit af met een stamppotdiner onderweg! Vertel ons jouw wensen, dan komen wij met een uitgewerkt voorstel!

Ben je een echte Kerst-shop-aholic of een liefhebber van Glühwein? Wellicht is dan een overnachting ter plaatse het overwegen waard! Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Programma

Je reist per luxe touringcar van TCR Tours naar een kerstmarkt naar keuze. Na afloop brengt de chauffeur jullie veilig weer thuis. Onderweg maken we graag een tussenstop, waarbij je met de groep geniet van een gezellig en smakelijk diner (prijs op aanvraag).

Periode: eind november tot de kerstdagen

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer