E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 45-49 personen€ 161.50

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • Overnachting in een 3*hotel
 • Ontbijtbuffet
 • Lunch
 • Fietstocht
 • Diner in het hotel
 • Afscheidsdiner onderweg
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Citytrip naar Antwerpen in België

Antwerpen is een veelzijdige stad. Met een groep op stap? Maak een culinaire wandeling of fietstocht door deze bijzondere stad. TCR organiseert graag een bedrijfsuitje voor jouw groep.

Stad met meer dan 2500 café's, perfect voor personeelsuitjes Helga Veneklaas

Antwerpen, één van de meest bezochte steden onder Nederlanders voor een citytrip. Net over de grens in België, ligt deze bijzondere stad; Havenstad, Diamantstad én Scheldestad. Maar ook de stad van Rubens en van barok, winkelstad, chocolade en vele terrassen. Kortom een veelzijdige stad met eindeloze mogelijkheden. Een perfecte bestemming voor jouw bedrijfsuitje!

Iedere groep is uniek!
Onderstaand programma hebben wij naar tevredenheid uitgevoerd voor een bedrijfsuitje. TCR Tours begrijpt dat iedere groep andere wensen heeft. Geef ons jullie wensen door en wij maken een programma speciaal voor jouw gezelschap.

Programma

Dag 1
's Ochtends rijden we comfortabel naar onze Zuiderburen. Onderweg maken we een koffiestop met appelgebak om dit weekend goed te beginnen.

Aangekomen in Antwerpen wordt er een lunch voor ons geserveerd. Hierna is het tijd om de stad te verkennen. Wij stellen voor om dit per fiets te doen, zodat jezelf de sfeer kunt voelen.
Aan het eind van de middag volgt de check-in in het hotel van jouw keuze. In Antwerpen zijn vele hotels aanwezig in diverse prijs en kwaliteit categorieën. Diner in het hotel.
Voor Bourgondische groepen is een culinaire wandeling een leuke optie, waarbij je op een speelse manier de stad leert kennen en ondertussen geniet van de Vlaamse keuken.

Dag 2
Na het ontbijtbuffet in het hotel, zijn er voor vandaag talloze programma-invullingen mogelijk. Wat dacht je van een bezoek aan het Rubenshuis (woon en werkhuis van schilder Rubens), het Diamantmuseum of ontdek de onderwaterwereld in het Aquatopia.

Een andere zeer gewaardeerde activiteit is de Lekkerbekkenwandeling. Elke stad heeft zijn eigen traditionele lekkernijen. Ook Antwerpen: de handjes, het bolleke, en de filet d’Anvers. Maar de 'Koekenstad' heeft veel meer culinaire verwennerijen voor jouw in petto. De gids loodst je langs de mooiste plekjes en de lekkerste geneugten van de Stad. Om je vingers bij af te likken.

De lunch en middag zijn ter vrije besteding. Strijk neer op één van de vele terrassen, koop overheerlijke chocolade in een van de vele chocolaterieën, of shop till you drop in deze modestad bij uitstek.

Aan het eind van de middag keren wij weer huiswaarts. Onderweg organiseren wij graag een afscheidsdiner op een gezellige locatie, om deze reis op een onvergetelijke manier af te sluiten.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep