E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 45-49 personen€ 161.50

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • Overnachting in een 3*hotel
 • Ontbijtbuffet
 • Lunch
 • Fietstocht
 • Diner in het hotel
 • Afscheidsdiner onderweg
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Citytrip naar Antwerpen in België

Antwerpen is een veelzijdige stad. Je kunt er fantastisch winkelen of het Rubenshuis of het diamantmuseum bezoeken. Of wat dacht je van een culinaire wandeling of fietstocht door deze bijzondere stad? TCR stelt graag een bedrijfsuitje op maat voor u samen.

Stad met meer dan 2500 café's, perfect voor personeelsuitjes Helga Veneklaas

Antwerpen, één van de meest bezochte steden onder Nederlanders voor een citytrip. Net over de grens in België, ligt deze bijzondere stad; Havenstad, Diamantstad en Scheldestad. Maar ook de stad van Rubens en van barok, winkelstad, chocolade en vele terrassen. Kortom een veelzijdige stad met eindeloze mogelijkheden en dus perfect om te bezoeken als bedrijfsuitje.

Programma

Voorbeeldprogramma:

Dag 1

's Ochtends begeven we ons naar onze Zuiderburen. Onderweg maken we graag een koffiestop met appelgebak om dit weekend goed te beginnen.
Aangekomen in Antwerpen wordt een lunch voor u geserveerd. Hierna is het tijd om de stad te verkennen. Wij stellen voor om dit per fiets te doen, zodat u zelf de sfeer kunt voelen.
Aan het eind van de middag volgt de check-in in het hotel van uw keuze. In Antwerpen zijn vele hotels aanwezig in diverse prijs en kwaliteit categorieën. Diner op basis van halfpension in het hotel.
Voor Bourgondische groepen is een culinaire wandeling wellicht een leuke optie, waarbij u op een speelse manier de stad leert kennen en ondertussen geniet van de Vlaamse keuken.

Dag 2

Na het ontbijtbuffet in het hotel, zijn er voor vandaag talloze programma-invullingen mogelijk. Wat dacht u van een bezoek aan het Rubenshuis (woon en werkhuis van schilder Rubens), het Diamantmuseum of ontdek de onderwaterwereld in het Aquatopia.

Een andere zeer gewaardeerde activiteit is de Lekkerbekkenwandeling. Elke stad heeft zijn eigen traditionele lekkernijen. Ook Antwerpen: de handjes, het bolleke, en de filet d’Anvers. Maar de Koekenstad heeft veel meer culinaire verwennerijen voor jou in petto. De gids loodst je langs de mooiste plekjes en de lekkerste geneugten van ‘t Stad. Om duimen en vingers bij af te likken.

De lunch en middag zijn ter vrije besteding. Strijk neer op één van de vele terrassen, koop overheerlijke chocolade in een van de vele chocolateriën, of shop till you drop in deze modestad bij uitstek.

Aan het eind van de middag keren wij weer huiswaarts. Onderweg organiseren wij graag een afscheidsdiner op een gezellige locatie, om deze reis op een onvergetelijke manier af te sluiten.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer