E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 45-49 personen€ 177.50

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • Overnachting in ***Hotel in Rotterdam
 • Ontbijtbuffet in het hotel
 • Entree Euromast
 • Broodjes lunch op de Euromast
 • Abseilen (2,5 uur)
 • 3-gangen diner obv halfpension
 • SS Rotterdam met Audio Tour (ca. 1 uur)
 • Havenrondvaart (75 minuten)
 • Lunchpakket tijdens de Havenrondvaart
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Ontdek wereldhavenstad Rotterdam in 2 dagen

Rotterdam staat garant voor een uniek groepsuitje. TCR Tours stelt in overleg met jou een verrassend leuk programma samen, waarover nog lang wordt nagepraat!

Rotterdam is volop in ontwikkeling! Zeker de moeite waard om een bezoek te brengen!Helga Veneklaas

Wereldhavenstad Rotterdam, heeft de afgelopen jaren grote veranderingen doorgemaakt, hoogste tijd dus om deze stad met eigen ogen te aanschouwen!

Abseilen en eten op 100 meter? Dat kan op de Euromast? Ondertussen geniet je van het uitzicht op Rotterdam. Op dag 2 bezoeken we de SS Rotterdam, één van grootste schepen die ooit in Nederland is gebouwd en op de Holland America lijn voer. TCR Tours kent de weg en neemt jou de organisatie graag uit handen!

Liever 1 dag naar Rotterdam? Bekijk dan eens ons voorbeeldprogramma voor een bedrijfsuitje naar Rotterdam voor 1 dag.

Iedere groep is uniek!
Onderstaand programma hebben wij naar tevredenheid uitgevoerd voor een bedrijfsuitje. TCR Tours begrijpt dat iedere groep andere wensen heeft. Geef ons jullie wensen door en wij maken een programma speciaal voor jouw gezelschap.

Programma

Dag 1
Om 10.00 uur vertrekken wij vanaf je eigen opstapplaats rechtstreeks naar Rotterdam.

Verwachte aankomst in Rotterdam omstreeks 12.15 uur. Om 12.30 uur krijg je een heerlijke broodjeslunch geserveerd op bijna 100 meter hoogte. Een fantastische eerste kennismaking met de stad Rotterdam.

14.00 uur Voor vanmiddag staat er een wel heel spectaculaire activiteit op het programma: Namelijk abseilen van de Euromast! Op maar liefst 100 meter hoogte stap je over de balustrade om aan een touw recht naar beneden af te dalen. Je hangt volledig vrij in de lucht! Vergeet niet om te genieten van het spetterende uitzicht over deze wereldstad. Een ervaring om nooit te vergeten!

16.30 uur Einde activiteit. Vervolgens keren wij naar het hotel waar de check-in volgt. Een ieder heeft tijd om zich op te frissen op de kamer én om alvast een drankje in de hotelbar te drinken.

Om 19.00 uur genieten we gezamenlijk van een heerlijk 3-gangen diner in het hotel. De resterende avond is ter vrije besteding. Ga stappen op het Stadhuisplein of bezoek één van de kroegen aan de Witte de Withstraat. Mogelijkheden te over!

Dag 2
Na een goed ontbijtbuffet is het tijd om uit te checken. De bagage plaatst in de speciaal daarvoor bestemde ruimte. Vervolgens maken we kennis met Rotterdam als waterstad.

10.30 uur - 11.30 uur Bezoek aan de SS Rotterdam. Het grootste passagiersschip dat ooit op Nederlandse bodem gebouwd is en het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn, is klaar om (her)ontdekt te worden. Aan de hand van een audiofoon* en een plattegrond van het schip bezoek je onder andere de boeg en de brug van het schip. Ook kun je een kijkje nemen in het stuurhuis en alle achterliggende ruimten. De kaarten- en radiokamer mogen niet ontbreken net als de kapiteinshut. Deze tour geeft je een goed beeld over hoe het leven aan boord er vroeger uitzag. *Ook rondleidingen per gids mogelijk, prijzen op aanvraag.

Om 12.30 uur gaan we aan boord bij Spido. Middenin het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleef je een bijzondere vaartocht door de grootste havens van Europa.

We zien de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan ons voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Rondvaart is inclusief 75 minuten lang boeiend met heldere uitleg. Tijdens de havenrondvaart geniet je van een lunchpakket.

Na de rondvaart is het tijd om zelf de binnenstad van Rotterdam te ontdekken. Ga shoppen in de zgn. "Koopgoot", bezoek één van de vele musea, bewonder de architectuur van de Markthal of strijk neer op een van de terrassen.

Om 16.15 uur verzamelt de gehele groep zich bij het hotel en wordt de bagage ingeladen. Vervolgens keren we weer terug naar het Oosten van het land.

Met een glimlach op je gezicht en vele verhalen rijker stap je uit bij je opstapplaats.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep