E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 45-49 personen€ 371.50

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • Reis per Eurotunnel
 • 2x Overnachting in een hotel*** in Londen
 • 2x Ontbijtbuffet
 • Diner in het hotel op dag 1
 • Stadstour
 • Boottocht over Thames
 • Travel-Card 1 dag
 • Afscheidsdiner terugreis
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Citytrip naar Londen per bus

Een citytrip naar wereldstad Londen? Dat kan! Maar ook voor Kerst shoppen is Londen the place to be! Welke reden je ook hebt, TCR Tours organiseert het groepsuitje van A-Z!

Waanzinnige stad met veel leuke wijken en museaHelga Veneklaas

In Londen gaan hip en traditie hand in hand en dat geeft de stad haar unieke karakter. In een paar dagen Londen zien, is vrijwel onmogelijk, er is gewoonweg te veel te zien en te doen!

Een stedentrip Londen staat voor velen synoniem voor winkelen. Of je nou houdt van winkelboulevards, Covent Garden met haar speciaalzaken, warenhuis Harolds met haar wereldfaam of een bezoek aan één van de vele markten met allen hun eigen thema.

Liever cultuur snuiven? Dan mag je de Wisseling van de Wacht om 11.30 uur bij Buckingham Palace, Big Ben, Tower Brigde en Westminster Abbey zeker niet missen.

TCR kent de weg in Londen. Ga je met ons mee?

Iedere groep is uniek! 
Onderstaand programma hebben wij naar tevredenheid uitgevoerd voor een bedrijfsuitje. TCR Tours begrijpt dat iedere groep andere wensen heeft. Geef ons jullie wensen door en wij maken een programma speciaal voor jouw gezelschap.

Programma

Dag 1
De TCR bus staat voor je klaar op je eigen opstaplocatie. Na het instappen rijden wij naar Calais. Onderweg zullen de noodzakelijke stops worden gemaakt.

Rond de middag, overtocht per Eurotunnel naar Folkestone, deze overtocht duurt ca. 35 minuten.
Bij aankomst in Folkestone is het een uur vroeger dan in Nederland. Liever een overtocht per boot van P&O Ferries, dat kan vanzelfsprekend ook geregeld worden.

Op de weg naar Londen, stellen wij voor om een bezoek te brengen aan de stad Canterbury. Canterbury is gelegen in graafschap Kent en is het meest bekend vanwege de beroemde kathedraal en de middeleeuwse binnenstad. Gasten kunnen individueel de kathedraal en/of het centrum bezoeken. In de loop van de middag vertrekken wij vanuit Canterbury naar Londen.

Aan het begin van de avond verwachte aankomst in ons hotel. Hier volgt de check-in procedure.
Vervolgens genieten wij van een dinerbuffet in het hotel. Resterende avond ter vrije besteding.

Wist je dat Londen wordt aangeduid als DE partyhoofdstad van Europa?

Dag 2
Ontbijt in het hotel.

Om een goede eerste indruk te krijgen van Londen, beginnen wij vandaag met een kennismakingstour door de stad. Een Nederlandssprekende gids komt bij ons in de bus en vertelt vele interessante weetjes over de stad. Tijdens deze rondrit zullen we de meest bekende monumenten zien. De stadstour eindigt bij de Tower Pier. In de omgeving zijn voldoende mogelijkheden om zelf een lunch te genieten.

Vanmiddag maken wij groepsgewijs een boottocht op de Thames vanaf de Tower - Westminster.
Rest van de middag heb je vrije tijd in het centrum van de stad. Iedereen krijgt een 1-daagse OV-kaart, waarmee je ook weer terugkeert naar het hotel. Indien gewenst kunnen we een tijdstip en locatie afspreken, waar eenmalig de touringcar geïnteresseerden ophaalt en naar het hotel brengt.

Diner en avond ter vrije besteding. Denk je aan Londen, denk je aan Musicals! Met jouw groep een musical bezoeken? TCR Tours regelt het voor u.

Dag 3
Ontbijt in het hotel. Vervolgens check je uit en plaatst je de bagage in de bus. Wij vertrekken naar Folkestone. Na het inchecken (45 minuten voor vertrek) reizen we per Eurotunnel naar Calais. Bij aankomst in Calais is het een uur later als in Engeland.

Vervolgens rijden we terug naar Nederland. Om deze 3-daagse reis gezellig af te sluiten, genieten we onderweg van een afscheidsdiner.

Met een glimlach op je gezicht en vele verhalen rijker stap je in de loop van de avond uit bij je opstapplaats.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep