E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 50-54 personen€ 78.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Ontvangst met koffie en VOC-koek
  • Rondleiding Bataviawerf
  • Zeiltocht van 4 uur
  • Lunch aan boord
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Bekijk de VOC schepen in de Bataviawerf en ga zeilen

Op de Bataviawerf worden de VOC schepen daadwerkelijk gebouwd. Tijdens een bezichtiging gaat u terug naar de tijd van Michiel de Ruyter. Vervolgens maakt u een prachtige zeiltocht op zeilschip De Bounty. Actief meezeilen of lekker genieten van 't uitzicht: het kan allemaal.

Zeil naar de Bataviawerf en doe een stap terug in het verleden, naar de 17e eeuw, de tijd van de Verenigde Oost-Indische Compagnie. Hier kun je de replica's van VOC schepen 'de Batavia' en 'de Zeven Provinciën' bezichtigen en zien hoe zo'n zeevaarder gebouwd werd. Op de werf worden de schepen daadwerkelijk gebouwd.

Op de Bataviawerf wordt je verwelkomd met een kopje koffie of thee met VOC koek. Afhankelijk van welk arrangement je kiest, vaart het schip voor of na de rondleiding uit. Aan dek kun je meehelpen met de verschillende taken aan boord of lekker genieten van het varen.

Tijdens de rondleiding op de Bataviawerf stap je in een tijdmachine en laat je je terugvoeren naar de 17e eeuw. Je neemt  een kijkje aan boord van replica VOC schip 'de Batavia' en ziet  hoe de replica van het vlaggenschip van Michiel van Ruyter 'de Zeven Provinciën' wordt nagebouwd.

Vervolgens ga je aan boord van Zeilschip Bounty, gaan de trossen los en kiezen jullie het ruime sop. Aan dek  geniet je van een lekkere lunch. Terwijl er koers terug wordt gezet naar de thuishaven, kun je napraten over een bijzondere dag.

Dit is slechts een van de vele mogelijke arrangementen die kunnen worden samengesteld in combinatie met zeilschip Bounty.

Liever een BBQ aan boord? Een Wijnproeverij, een bezoek aan Urk inclusief Ginkiestocht, of een VOC Handelsspel? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen!

Programma

08.30 uur Vertrek vanaf uw opstapplaats

10.00 uur Ontvangst met koffie/thee met gebak of VOC koek

Vervolgens bezoek Bataviawerf

12.00-16.00 uur Zeiltocht. Aan boord krijgt u een heerlijke lunch(soep en diverse belegde broodjes).

16.00 uur Einde programma en aanvang retourreis

17.30 uur Verwachte thuiskomsttijd

Programma en tijden onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid.

 

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer