E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 25-29 personen€ 75.00
 • 30-34 personen€ 70.00
 • 35-39 personen€ 66.00
 • 40-44 personen€ 63.00
 • 45-49 personen€ 61.00
 • 50-54 personen€ 56.00
 • 55-62 personen€ 54.50

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • Entree WILDLANDS Adventure Zoo
 • 2x koffie/thee met appelgebak
 • Koffietafel

Rolstoelvriendelijk

Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

In WILDLANDS kan het: een wereldexpeditie maken in één dag

In WILDLANDS draait het om verrassende ontmoetingen en onverwachte avonturen. Een expeditie door de werelden van WILDLANDS is het leukst met de hele familie, je vereniging of collega’s, zodat je al je verhalen en avonturen met elkaar kunt delen.

WILDLANDS is een weergaloos themapark met een state-of-the-art ATLAS Theater annex congreslocatie. De unieke combinatie van natuur, cultuur en entertainment biedt fantastische mogelijkheden voor het organiseren van zakelijke, particuliere en educatieve activiteiten. Van vergadering tot diner, van productpresentatie tot workshop en van huwelijksfeest tot incentive. De mogelijkheden zijn even avontuurlijk als eindeloos.

Het avontuur begint op het levendige Kompasplein, het entreegebied voor alle werelden. Hier kiezen de gasten welke wereld ze gaan ontdekken: het weelderige oerwoud met de verlaten Vlindertempel van Jungola, de hete droogte van savanne en woestijn in Serenga, de ijzige kou in de poolgebieden van Nortica of het spektakel van de XL-speelexpeditie in Animazia.

Het podium en de zalen van het ATLAS Theater vormen een andere wereld van WILDLANDS. In iedere wereld beleven bezoekers een avontuur met al hun zintuigen, op de manier waarop zij dat willen. Bij WILDLANDS draait alles om het delen van verhalen, inspirerende belevenissen en onverwachte ontmoetingen. Dit, in combinatie met onze uitstekende faciliteiten, service en bijzondere locaties, maakt van WILDLANDS een unieke, verrassende plek.

Wat het doel van de bijeenkomst ook is, WILDLANDS bezorgt iedereen een onvergetelijke belevenis.

WILDLANDS is het hele jaar open en is rolstoelvriendelijk!

Tip:

Ga met een gids op expeditie door de tropische jungle of over de droge savanne. De gids vertelt over de verschillen in de natuur en hoe de dieren en planten van elkaar afhankelijk zijn of over het belang van natuurbehoud. De kosten van een expeditie zijn Euro 80,00 voor een groep van maximaal 20 personen en duurt 30 minuten.

Begeleiders van rolstoelgebonden gasten krijgt Euro 7,00 p.p. korting op het arrangement. 

Let op! Max. 1 begeleider op 1 bewoner.

Programma

09.00 uur vertrek van uw opstapplaats
10.30 uur ontvangst met koffie en appelgebak
11.30 - 13.00 uur bezoek op eigen gelegenheid
13.00 - 14.00 uur lunch met div. soorten brood, krentenwegge, vruchtenbroodje, div. kaas en vleeswaren, koffie/thee/melk/karnemelk
14.00 - 15.30 uur bezoek op eigen gelegenheid
15.30 uur aanvang terugreis
16.30 uur verwachte thuiskomst

Tijden zijn bij benadering en afhankelijk van uw opstapplaats.
Lunch is uit te breiden met soep en kroket. Prijs op aanvraag.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer