E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 45-49 personen€ 49.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Entree WILDLANDS Adventure Zoo
  • Koffie/thee met gebak
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Een werelds bedrijfsuitje!

Met je bedrijf de wereld rond! Kom met je collega's (en hun familie) op wereldreis in WILDLANDS.

Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. Ga met je collega's en familie een razendsnel duel aan in de Tweestryd; een mijn met een missie!

Het avontuur begint op het levendige Kompasplein, het entreegebied voor alle werelden. Hier kiezen de gasten welke wereld ze gaan ontdekken: het weelderige oerwoud met de verlaten Vlindertempel van Jungola, de hete droogte van savanne en woestijn in Serenga, de ijzige kou in de poolgebieden van Nortica of het spektakel van de XL-speelexpeditie in Animazia.

WILDLANDS is een weergaloos themapark met een state-of-the-art ATLAS Theater annex congreslocatie. De unieke combinatie van natuur, cultuur en entertainment biedt fantastische mogelijkheden voor het organiseren van zakelijke, particuliere en educatieve activiteiten. Van vergadering tot diner, van productpresentatie tot workshop en van huwelijksfeest tot incentive. De mogelijkheden zijn even avontuurlijk als eindeloos.

Wat je ook viert, een bedrijfsjubileum, zakelijke familiedag, teamuitje of een gezellige personeelsfeest, TCR Tours helpt je graag met de organisatie. Wij maken vrijblijvend een passend offerte voor jouw uitje.

Programma

09.00 uur Vertrek vanaf je eigen opstapplaats
10.30 uur Ontvangst met koffie/thee en gebak
11.30 - 16.00 Ontdek WILDLANDS Adventure Zoo op eigen gelegenheid
Tussen de middag met zijn allen lunchen? Dat kan ook in één van de restaurants of geef je groep een backpack vol met lekkers mee! Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.
16.30 uur Vertrek richting je opstapplaats
17.30 uur Aankomst bij je opstapplaats

 

 

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep