E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 83-90 personen€ 13.50

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Entree Kinderboerderij Speel- en Doe paradijs De Koperen Ezel
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Een leuke en leerzame dag in Epe

Kom naar De Koperen Ezel in Epe voor een wel heel bijzonder schoolreisje. Naast veel speelmogelijkheden kunnen de kids de dieren van de kinderboerdij knuffelen en aaien.

De Koperen Ezel is een kinderboerderij mét speeltuin. Er zijn naast ruim 40 ezels, ook cavia's, konijnen, geiten, hangbuikzwijnen, kippen, schildpadden, parelhoenders, kalkoenen, fazanten, pauwen, schapen, chinchilla’s uilen en geregeld jonge kalfjes. Naast de boerderijdieren heeft de Koperen Ezel ook steeds meer exotische dieren waaronder, wallaby’s, stekelvarkens, Mara’s, prairiehonden, Sika herten, een zeboe en een dromedaris.

In het speel-en doe paradijs kunnen kinderen klauteren en klimmen, springen op de springkussens, spelen in de overdekte apenkooi en skelteren op de skelterbaan! Bij de kinderboerderij in Epe is een binnen- en buitenspeeltuin waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Een leuke bestemming voor je schoolreisje! 

Extra's

Tegen een meerprijs à € 6,50 kun je de entree uitbreiden met ezels borstelen, voeren en ezelrijden in de overdekte rijbak, patatjes met mayonaise met snack naar keuze, onbeperkt koffie en thee voor de begeleiders, half uur huifkartocht en een ijsje.

De Koperen Ezel is zeer geschikt voor peuters en onderbouw kinderen. 

Programma

Tijdsbestek: ca. 10.00 - 15.00 uur in het park

*vanaf prijzen, gebaseerd op een minimale bezetting van 83 personen in de 90-persoons dubbeldekker en maximaal 30 km aanrijroute vanaf Raalte. Aantal gratis begeleiders verschilt per bestemming. In uw op-maat-gemaakte offerte, wordt dit gespecificeerd.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep