E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 45-49 personen€ 240.00

Inbegrepen

 • Vervoer per luxe touringcar
 • 1x Overnachting in een gedeelde tweepersoonskamers in een centraal gelegen hotel
 • Ontbijtbuffet in het hotel
 • Hap&Stap wandeling o.l.v. gidsen, 3-gangen menu en 3 consumpties p.p.
 • Workshop Bosche Bollen maken bij Bakker Royal
 • Historische rondvaart op de Binnendieze
 • Lunch in het centrum van de stad
 • Parkeerkosten
 • Overnachtings- en verzorgingskosten van de chauffeur
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Ontdek Den Bosch met je collega's!

Leukste dingen om te doen in Den Bosch - Holland.com

Den Bosch verrassend dichtbij!

Een super leuke bestemming voor jouw personeelsuitje, combineer heerlijke gastronomie en Brabantse gezelligheid met een afwissend programma. En dat op nog geen 2 uur rijafstand!

's-Hertogenbosch, veelal Den Bosch genoemd, is een heerlijke stad vol prachtige eeuwenoude monumenten en mooie musea zoals het NoordBrabants Museum met onder meer werken van Vincent van Gogh en het Jheronimus Bosch Art Center waar u alles te weten komt over de beroemdste inwoner van de stad: Jheronimus Bosch. Daarnaast biedt de historische binnenstad vele leuke winkels en staat Den Bosch ook bekend om de gezellige cafés, terrassen en restaurants. Kortom Den Bosch is een aanrader voor een personeelsweekend.

 

 

Programma

Dag 1

15.00 uur Vertrek richting Den Bosch

16.30 uur Verwachte aankomst bij uw hotel in het centrum van de stad, tijd om in te checken en u even op te frissen.

17.30 uur Aanvang Hap&Stap wandeling door het bourgondische centrum van Den Bosch. (duur 4 uur).

Een unieke manier om de prachtige stad te leren kennen en ondertussen diverse horecagelegenheid te ‘proeven’. Een gids (max. 20 personen per groep) neemt u mee op een stadswandeling, waarbij telkens na een half uur wandelen een gerecht van een 3-gangen menu wordt geserveerd in verschillende restaurants.

21.30 uur Einde Hap&Stap wandeling en vrije tijd in het centrum van de stad.

Overnachting in uw hotel.

Dag 2

Ontbijtbuffet in het hotel. Check-out en bagage plaatsen in de touringcar.

Te voet gaan we naar Bakker Royal. Hier woont u een Workshop Bossche Bollen maken bij. Naast het maken en smullen, leert u ook van alles over de historie van deze Bossche Lekkernij. Tijdens de workshop krijgt u koffie/thee en u mag 2 Bossche Bollen mee nemen naar huis (of voor de terugweg in de bus natuurlijk ; ) )

Aansluitend maakt u een bijzondere rondvaart over de historische Binnendieze. (ca. 50 minuten). Tijdens het varen vertelt de schippergids u over het ontstaan van de binnendieze en de restauratie van de muren, overkluizingen en togen. Na het passeren van de Kruisbroedershekel vaart u buiten de vestingstad en bent u op de Singelgracht. Vervolgens vaart u door De Groote Hekel en vervolgt u de tocht binnen de vestingmuren.

Na het afwisselende ochtendprogramma sluiten wij het bezoek aan Den Bosch af met een lunch in een sfeervol restaurant in het centrum van de stad.

Na de lunch heeft u nog gelegenheid om zelf het centrum van Den Bosch te verkennen. Bezoek één van de vele museum, shop till you drop of strijk neer op één van de vele terrassen.

In de loop van de middag aanvang terugreis.

Zodat u voor het avond-eten weer bij uw opstapplaats bent.

Uw 2-daagse reis compleet maken? Dan stellen wij graag een diner voor op de terugreis, zodat u de reis gezamenlijk kunt afsluiten.

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer