E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

 • 45-49 personen€ 140.00

Inbegrepen

 • Busreis per luxe touringcar
 • Koffie met gevulde koek
 • Havenrondvaart Spido
 • Lunch
 • Wandeling ontdek Kop van Zuid o.l.v. gidsen
 • Transfers per watertaxi
 • Bezoek SS Rotterdam Compleet
 • 3-gangen diner op de Euromast
Offerte aanvragen
 • E-mail deze reis
 • Favoriet

Ontdek Rotterdam met je collega's

Rotterdam staat garant voor een uniek groepsuitje. TCR Tours stelt in overleg met jou een verrassend leuk programma samen, waarover nog lang wordt nagepraat!

Rotterdam is volop in ontwikkeling! Zeker de moeite waard om een bezoek te brengen!Helga Veneklaas

Wereldhavenstad Rotterdam, heeft de afgelopen jaren grote veranderingen doorgemaakt, hoogste tijd dus om deze stad met eigen ogen te bekijken! Vele groepen zijn jou al voor gegaan om deze stad te bezoeken tijdens een bedrijfsuitje.

Hieronder schetsen wij een voorbeeld dagprogramma.
In de ochtend vertrekken we vanaf de parkeerplaats van je bedrijf comfortabel naar Rotterdam. Onderweg geniet je van een kopje koffie met een verse gevulde koek. De bus zet je af aan de voet van de Erasmusbrug. Hier stap je aan boord van Spido. Tijdens de Havenrondvaart van 75 minuten luister je naar een interessante uitleg. Middenin het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleef je een bijzondere vaartocht door de grootste havens van Europa. Je ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan je voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers.

Na afloop geniet je van een heerlijke lunch nabij het Willemsplein. Vanmiddag staat er een stadswandeling op de Kop van Zuid op het programma. Per watertaxi, voor velen al een belevenis op zich, ga je naar deze bijzondere wijk vol architectuur. De Kop van Zuid is het nieuw ontwikkelde gebied op de Wilhelminapier. Hier bevindt zich het nostalgische Hotel New York, de Cruiseterminal, Montevideo en nog vele andere bezienswaardigheden. De gids laat je dit uniek stukje Rotterdam zien. De wandeling eindigt bij de SS Rotterdam, welke wij vanmiddag gaan bezoeken.

Liever de stad per fiets verkennen? Dat kan ook. Zo zie je vele bezienswaardigheden en vertelt de gids ondertussen veel informatie over de stad en leuke anekdotes.

Sinds 15 februari 2010 is de SS Rotterdam open voor publiek en is het inmiddels een van de populairste plekken van de stad! Tijdens de Rotterdam Compleet tour zie je o.a. het stuurhuis, kaartenkamer, kapiteinsvertrek en de stuurhut ook neem je een kijkje op de brug en de boeg! Vervolgens ga je dieper het schip in en bezoek je de machinekamers. Een 1,5 uur durende bijzondere ervaring!

Het avondprogramma beleef je op hoogte! Dineren op 96 meter hoogte in het restaurant van de Euromast met een prachtig uitzicht over de stad. Ook kun je de platforms te bekijken of ga per Euroscoop naar 185 meter hoogte. Na het diner keren we per touringcar terug naar het oosten van het land.

Liever een avondje doorzakken in de stad en een overnachting erbij? Ook dat verzorgen wij graag voor jou!

 

Programma

09.00 uur Vertrek naar Rotterdam
11.00 uur Aanvang Havenrondvaar
12.30 uur Lunch
13.30 uur Start middagprogramma een stadswandeling Kop van Zuid
16.00 uur Bezoek aan de SS Rotterdam
17.30 uur Transfer per Watertaxi naar Parkhaven.
De watertaxi is meer dan een vervoersmiddel, het is een belevenis op zich!
Vervolgens te voet naar de Euromast
18.00 uur Diner op de Euromast. Op 96 meter hoogte geniet je van een diner met een fantastisch uitzicht over Rotterdam.
20.00 uur Einde diner. Tijd om de platforms van de Euromast of per Euroscoop naar 185 meter hoogte, te bezoeken.
20.30 uur Aanvang terugreis
22.30 uur Verwachte thuiskomst

Programma onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

 • KIWA-logo
 • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep