E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 45-49 personen€ 239.00

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • 2x Overnachting in een 3* hotel
  • 2x Ontbijtbuffet
  • Dagexcursie Ieper
  • Diner op terugweg
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Inspiratie nodig voor een Citytrip? Ga naar Lille!

Ga mee op reis naar het onontdekte pareltje Lille. Lille heeft de ideale mix van Parijs, Antwerpen en Gent. TCR Tours organiseert de leukste groepsactiviteiten voor jou.

Prachtige binnenstad, eventueel goed te combineren met Ieper met haar woelige oorlogsverledenHelga Veneklaas

Lille heeft zich sinds 2004, toen het de titel culturele hoofdstad van Europa droeg, flink op de kaart gezet. Ontdek zelf het middeleeuwse stadshart, met prachtig gerestaureerde gebouwen. Verdwaal in het doolhof van steegjes met kinderkopjes, of geniet van de authentieke stadscultuur op één van de vele terrassen of kroegjes! Veel van de oude gebouwen hebben door de eeuwen heen wel een Franse uitstraling gekregen, maar toch blijft Lille een onmiskenbaar Vlaamse stad.

TCR Tours organiseert graag je citytrip naar deze prachtige onontdekte stad. Ga samen met je collega's op zoek naar De Mol binnen jouw team, een ludiek spel waarbij je spelenderwijs op vele leuke plekken van de stad komt! Natuurlijk is er tijd voor een terrasje ingepland! 's Avonds geniet je een heerlijk diner, wanneer je fijn zult slapen in een middenklasse hotel in het centrum van de stad.

Iedere groep is uniek!
Onderstaand programma hebben wij naar tevredenheid uitgevoerd voor een bedrijfsuitje. TCR Tours begrijpt dat iedere groep andere wensen heeft. Geef ons jullie wensen door en wij maken een programma speciaal voor jouw gezelschap.

Programma

Dag 1
In de vroege ochtend vertrekken wij comfortabel, onder het genot van een kopje koffie en een heerlijke verse koek, naar Lille. Rond de middag komen wij aan in centrum van Lille. Het is tijd om een eerste indruk op te doen van het prachtige centrum van Lille. Dit doe je op eigen gelegenheid.

Lille is de ideale mix van Parijs, Antwerpen en Gent. De vroegere Graven van Vlaanderen hebben hier duidelijk hun sporen achter gelaten en hun stempel op de stad gedrukt. Veel van de oude gebouwen hebben door de eeuwen heen wel een Franse uitstraling gekregen, maar toch blijft Lille een onmiskenbaar Vlaamse stad.

Wil je een stukje teambuilding in combinatie met het ontdekken van het historische centrum? Kies dan voor een van de spraakmakende city games van WAVE events. Wat dacht je van Wie is de Mol of De Erfenis?

Aan het eind van de middag gaan we naar ons hotel om in te checken. Er is gelegenheid om je op te frissen en klaar te maken voor het avondprogramma. Vanavond dineren wij gezamenlijk in het hotel. De rest van de avond kun je zelf kleur geven.

Dag 2
Ontbijtbuffet in het hotel. Voor de liefhebber maken wij vandaag een uitstapje naar het nabijgelegen Ieper (ca. 40 km) inclusief bezoek aan "In Flanders Field Museum".

Ieper is een kleine stad in de zuidwesthoek van België in de provincie West-Vlaanderen. De stad is ontstaan tijdens de middeleeuwen aan de rivier de Ieperlee. In de twaalfde eeuw bloeide de stad op en werd het de derde stad van Vlaanderen. Tijdens de Eerste Wereldoorlog was Ieper het kokend middelpunt van de oorlog. Er zijn in totaal vier slagen om Ieper geweest waarbij meer dan 500.000 soldaten om het leven kwamen en de stad Ieper totaal werd verwoest. Om deze droevige geschiedenis te herinneren, wordt nog elke avond onder de Menenpoort de "Last Post" geblazen. In de directe omgeving van de stad zijn nog een tiental oorlogskerkhoven te vinden. In het "In Flanders Field museum" kom je alles over deze verwoestende tijd te weten.

Lunch op eigen gelegenheid in het centrum van Ieper. Na de lunch zal er een gids instappen in de bus en maken wij  een rondrit door het gebied rondom Ieper, waar de vele slagen hebben plaatsgevonden ten tijde van WOI.

15.30 uur Einde rondrit en we rijden door naar Lille. Na een busrit van een uur, zijn we weer terug en heb je de avond vrij.

Dag 3
Ontbijtbuffet in het hotel. Vervolgens check je uit. Vandaag kun je bijvoorbeeld shoppen in Euralille, het winkelcentrum van Euralille is bijzonder groot en er bevinden zich meer dan 120 winkels verdeeld over vier verdiepingen. Door de prachtige vormgeving van het gebouw heb je nergens echt door dat je in een immens centrum loopt. Euralille ligt op ongeveer tien minuten lopen van de Grand Place maar je kunt ook de metro nemen. Geef je de voorkeur aan leuke boetiekjes in kleine oude steegjes? Bezoek dan Vieux Lille.

Om 16.30 uur aanvang terugreis. Om deze reis gezellig af te sluiten, genieten wij onderweg van een gezamenlijk (afscheids)diner. In de loop van de avond stap je met een glimlach op je gezicht en vele verhalen rijker weer uit bij je eigen opstapplaats.

 

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep