E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 45-49 personen€ 209.00

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe touringcar
  • 2x Overnachting in een 3* hotel
  • 2x Ontbijtbuffet
  • Dagexcursie Ieper
  • Diner op terugweg
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Shoppen en herdenken

Lille is de ideale mix van Parijs, Antwerpen en Gent. De vroegere Graven van Vlaanderen hebben hier duidelijk hun sporen achter gelaten en hun stempel op de stad gedrukt. Veel van de oude gebouwen hebben door de eeuwen heen wel een Franse uitstraling gekregen, maar toch blijft Lille een onmiskenbaar Vlaamse stad.

Prachtige binnenstad, eventueel goed te combineren met Ieper met haar woelige oorlogsverledenHelga Veneklaas

Lille heeft zich sinds 2004, toen het de titel culturele hoofdstad van Europa droeg, flink op de kaart gezet. Ontdek zelf het middeleeuwse stadshart, met prachtig gerestaureerde gebouwen. Verdwaal in het doolhof van steegjes met kinderkopjes, of geniet van de authentieke stadscultuur op één van de vele terrassen of kroegjes! TCR Tours neemt u veilig & comfortabel mee naar deze prachtige stad. Ga samen met uw collega's op zoek naar De Mol binnen uw club, een ludiek spel waarbij u spelenderwijs op vele leuke plekken van de stad komt! Natuurlijk is er tijd voor een terrasje ingepland! 's Avonds geniet u een heerlijk diner, wanneer u heerlijk zult slapen in een middenklasse hotel in het centrum van de stad.

Programma

Voorbeeldprogramma:

Dag 1

In de vroege ochtend vertrekken wij naar Lille, lekker comfortabel onder het genot van een kopje of koffie en een heerlijke verse koek van de Echte Bakker.

Rond de middag komen wij aan in centrum van Lille. Het is tijd om een eerste indruk op te doen van het prachtige centrum van Lille. Dit doet u op eigen gelegenheid.

Lille is de ideale mix van Parijs, Antwerpen en Gent. De vroegere Graven van Vlaanderen hebben hier duidelijk hun sporen achter gelaten en hun stempel op de stad gedrukt. Veel van de oude gebouwen hebben door de eeuwen heen wel een Franse uitstraling gekregen, maar toch blijft Lille een onmiskenbaar Vlaamse stad.

Wil je een stukje teambuilding in combinatie met het ontdekken van het historische centrum? Kies dan voor een van de spraakmakende city games van WAVE events. Wat dacht u van Wie is de Mol of De Erfenis?

Aan het eind van de middag verzamelt u op een nader te bepalen punt en begeven wij ons naar het hotel om in te checken. Een ieder heeft gelegenheid om zich op te frissen en klaar te maken voor het avondprogramma.

Vanavond dineren wij gezamenlijk in het hotel. De rest van de avond kunt u zelf kleur geven.

Dag 2

Ontbijtbuffet in het hotel.

Voor de liefhebber organiseren wij vandaag graag een uitstapje naar het nabijgelegen Ieper (ca. 40 km) inclusief het "In Flanders Field Museum.

Ieper is een kleine stad in de zuidwesthoek van België in de provincie West-Vlaanderen. De stad is ontstaan tijdens de middeleeuwen aan de rivier de Ieperlee. In de twaalfde eeuw bloeide de stad op en werd het de derde stad van Vlaanderen. Tijdens de Eerste Wereldoorlog was Ieper het kokend middelpunt van de oorlog. Er zijn in totaal vier slagen om Ieper geweest waarbij meer dan 500.000 soldaten om het leven kwamen en de stad Ieper totaal werd verwoest. Om deze droevige geschiedenis te herinneren wordt nog elke avond onder de Menenpoort de "Last Post" geblazen. In de directe omgeving van de stad zijn nog een tiental oorlogskerkhoven te vinden. In het "In Flanders Field museum" kom je alles over deze verwoestende tijd te weten.

Lunch op eigen gelegenheid in het centrum van Ieper.

Na de lunch zal er een gids instappen in de bus en maken wij  een rondrit door het gebied rondom Ieper, waar de vele slagen hebben plaatsgevonden ten tijde van WOI.

15.30 uur Einde rondrit en wij keren weer retour naar Lille.

16.30 uur Verwachte aankomst retour in Lille. Hier heeft u de resterende avond ter vrije invulling.

Dag 3

Ontbijtbuffet in het hotel. Vervolgens check je uit.

Ga lekker shoppen in Euralille. Het winkelcentrum van Euralille is bijzonder groot en er bevinden zich meer dan 120 winkels verdeeld over vier verdiepingen. Door de prachtige vormgeving van het gebouw heb je nergens echt door dat je in een immens centrum loopt. Euralille ligt op ongeveer tien minuten lopen van de Grand Place maar je kunt ook de metro ernaartoe nemen. Geef je de voorkeur aan leuke boetiekjes in kleine oude steegjes? Bezoek dan Vieux Lille.  winkeltjes.

Om 16.30 uur vangen wij de retourreis aan.

Om deze reis gezellig af te sluiten, stellen wij voor om onderweg een gezamenlijk diner te genieten.

In de loop van de avond verwachte thuiskomst.

 

Alle voorbeeldprogramma's kunnen wij geheel naar wens aanpassen.

 

Over TCR Tours

De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.

Wij helpen je met een glimlach.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ontvang regelmatig een e-mail met de leukste activiteiten en bestemmingen.
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep
Lees meer