E-mail deze reis

Verstuur informatie over:

Offerte aanvragen >
Offerte aanvragen>

Indicatieve prijzen

  • 45-49 personen€ 187.50

Inbegrepen

  • Busreis per luxe touringcar
  • Retourovertocht per P&O Ferries
  • 2x Overnachting in 4-persoons binnenhut
  • 2x Ontbijtbuffet op de ferry
  • 2x Dinerbuffet op de ferry
Offerte aanvragen
  • E-mail deze reis
  • Favoriet

Citytrip York, cultuur en chocolade proeven

Bezoek het culturele York met jouw groep! De overtocht per P&O Ferrie maakt deze citytrip extra bijzonder. TCR Tours regelt het tot in de puntjes voor je!

Een dagje terug naar de Middeleeuwen! En het uitje begint al op de boot!Helga Veneklaas

Per luxe ferry maken wij de overtocht naar Engeland. Aan boord is er voldoende vertier voor iedereen! Een relaxte en comfortabele manier van reizen.

Vervelen in het centrum van York is bijna onmogelijk! Cultuurliefhebbers maken een wandeling over de oude stadsmuren, resterend uit de Middeleeuwen. Voor hen is ook een bezoek aan de eeuwenoude Gotische kathedraal genaamd York Minster een must. Ga je liever winkelen? Ook dan bent je in York aan het juiste adres!

Interessante musea zijn het Yorkshire Museum National en het Railway Museum. Genoeg gezien? Geniet dan van een typische high tea op een terras of een drankje in een pub! Wist je dat York bekend staat om haar vele chocolateries? hmmmmm proeven maar! Een minibreak om nooit te vergeten!

Iedere groep is uniek!
Onderstaand programma hebben wij naar tevredenheid uitgevoerd voor een bedrijfsuitje. TCR Tours begrijpt dat iedere groep andere wensen heeft. Geef ons jullie wensen door en wij maken een programma speciaal voor jouw gezelschap.

Programma

Dag 1
Vanaf je eigen opstapplaats rijden wij comfortabel naar Rotterdam. Aan het begin van de avond schepen wij in op één van de luxe ferries van P&O.  Aan boord geniet je van een heerlijk dinerbuffet en krijg je toegang tot je hut, waar je vannacht slaapt. Maar niet voordat je het schip hebt verkend! Ontdek de gezellige bars en lounges, diverse restaurants, live entertainment, shops, bioscopen en niet te vergeten een casino!

Dag 2
In de vroege ochtend, staat het ontbijtbuffet voor je klaar. Na het ontschepen, zetten we koers richting York. Verwachte aankomsttijd in York omstreeks 10.30 uur (lokale tijd). Je hebt de gehele dag ter vrije besteding in het centrum van York. Eén ding staat voorop, vervelen is niet aan de orde! Om 17.00 uur komt de groep weer bijeen en keren we per bus retour naar Hull om in te schepen. Hier staat wederom een dinerbuffet voor jullie klaar. Overnachting aan boord.

Dag 3
Vroeg in de ochtend meren wij aan in Rotterdam. Hier beginnen we aan de terugreis naar je opstapplaats in het oosten van het land. Met een glimlach op je gezicht en vele verhalen rijker stap je uit bij je opstapplaats.

Waarom TCR Tours

TCR Tours is de specialist in touringcarvervoer in de regio Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Met ons veelzijdige wagenpark bieden wij vervoer voor iedere groep. Of je nu op zoek bent naar een luxe VIP bus, rolstoelbus of een standaard bus. Sinds 1983 organiseert TCR Tours de leukste uitjes voor individuen en groepen. Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ons doel, een glimlach op je gezicht als je terugdenkt aan je uitje.

Gemakkelijk, gezellig, geregeld met TCR Tours!

Keurmerken

  • KIWA-logo
  • BVN-logo

Op de hoogte blijven?

Ja, ik ontvang graag regelmatig een e-mail met leuke uitjes, acties en nieuwsberichten
 

Je vindt ons ook op

TCR Groep